World Trade Center

Sep11(4).gif

World Trade Center Tetris er et unikt og genialt tetrisspill.

HendelsesforløpRediger

Alle veit at det var MacGyver som styrta tårna, han har jo hoppa i fallskjerm fra fly mange ganger. Flya har sjølsagt da gått av seg sjøl og sist gang krasja flyet rett inn i tårna... Nå spør du sikkert på «Hvordan!? Det var jo 2 fly!?» At svaret ikke var åpenbart for deg er et mysterium – terrorister må har kjørt det andre flyet.

Noe helt annet.Rediger

MacGyver er også kjent for å ha drept Captein Jack Sparrow, men da i form av et gigantisk undervannsmonster. Dette klarte han ved å spise 5 egg, kaste opp 3 ganger, be en bønn å legge igjen en sjokolade på stranden før han hoppet i vannet. På samme måte forvandla han seg til tetris-brikker og det er det spillet er bygga opp rundt.

Sannheten ligger bak busken i sanden.Rediger

Egentlig var 911 og terror angrepet på the word trade center en inside jobb, gjort av og for Bush som i den tiden var president i USA. Dette ble senere brukt som undskyldning for å gå til krig mot Afghanistan og Irak, og i nyere tid vil det også brukes som unnskylding for å bombe Iran.

  • Som var en viktig avledningsmanøver for og få alle i USA i arbeid så ingen la merke til at at tok seg en ekstra uke på golfbanen.


Var Adolf Hitler lederen av al-qaida?

Man har ingen sikre bevis men man er rimelig sikker på at han satt i hjørnet bak gardine og gnafsa i seg sjokkiapålegg med sjokkisplata oppå imens han ledet al-qaida og kræsjet fly inn i tårn.