Windows Movie Maker

«FUNGER!!!!!»

- Alle som bruker noen alternative programmer.


Windows moviemaker er et av Einsteins største verk siden hjulet. Programmet var i utgangspunktet ment til å lage 8bit musikk, men har også blitt brukt til å lage kompliserte spill som Pokemon blå og rød. Men da folk begynte å bli lei disse tingene, kastet Steve Jobs seg inn og satte igang med bildevisning. Men etterhvert begynte folk å missbruke programmet til å lage filmer som "Forrest Gump" og "løvenes konge," så de måtte bare finne seg i å endre navnet til det vi alle er så glade i den dag i dag.

HistorieRediger

Da navnet hadde blitt endret fikk Windows moviemaker skyhøy popularitet, og folk gikk fra å lage filmer med enkle effekter som "Starwars" til å lage noe litt mer komplisert, som "The notebook." Over årene kan man tydelig se at spekteret for ting man kan gjøre har bare økt og økt.
I de originale beta-fasene var det relativt lite å gjøre. Bildevisning og animasjon hadde helt blitt gitt opp etter navnbyttet, siden det var for dårlig og uorganisert tidslinje. Man kunne heller ikke legge inn noen audiospor, og det var ikke mulig å få noen forhåndsvisning. Heldigvis ble dette endret da de slo seg sammen med små bedrifter som msn, facebook og google. Da de satte Windows moviemaker live, ble tidslinjen enklere å kutte, det var enklere å animere, musikk kunne være enkelt synkronisert med film, og det så veldig pent ut. Dette ble en stor suksess og fremdrift for windows, og det finnes ikke en eneste negativ tilbakemelding.

 
Førsteutgaven av Windows Movie Maker, her på en iPad.

VirusRediger

Det er vidt kjent at de eldre versjonene av windows movie maker inneholder en del virus og bugs. Kanskje ikke i de originale, men ihvertfall fra nedlastinger fra politilege kilder man finner på kvasir.no (til tross for at man uten problemer kan laste det ned på windows sin hjemmeside). Folk liker å laste det ned kun for antikkens skyld, men ikke for praktiske årsaker, da Windows live moviemaker er en oppgradering uten like.

InspirasjonRediger

Det er flere programmer som har sett på Windows movie maker som stor inspirasjon, som for eksempel Final cut pro. Men selvfølgelig er Windows movie maker på høyt nivå overlegent, og ingen av disse programmene vil noen sinne kunne overgå dette fantastiske programmet når det kommer til klipping, grenseløshet og spesialeffekter. Det eneste som kan ansees som negativt med Windows movie maker er prisen. For selvfølgelig koster kvalitet penger, og da er det naturlig at prisen på Windows movie maker er skyhøy.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!