White Jesus

Advarsel!

Donald duck explorer.jpg
Donaldister kan finne innholdet i denne artikkelen støtende
da den omtaler deres hellige personer på en måte som kan
oppfattes som blasfemisk. Ikkepedia fraskriver seg ethvert
ansvar for eventuelle hjerteskader eller andre skader som
måtte oppstå som følge av lesing av herværende artikkel.Apostelen Paulus og White Jesus under jakt på rømte slavearbeidere på Østfronten

White Jesus, eller Kvite-Krist, som han vert kalla på spynorsk, var en norsk-amerikansk nazist, profet og country-musiker. Jesus ble født på et bordell i Texas i år 228 før Muhammed. Hans mor, Maria Magdalena, ville ikke ha barnet, og det ble deretter adoptert av Stein Lillevolden, som tok ham med seg hjem til Norge. Under andre verdenskrig lot Jesus seg verve som frontkjemper på tysk side i kampen mot Sovjetunionen. Her ble han godt kjent med general Paulus, som seinere kom til å bli en sentral kristen apostel og viktig i utarbeidingen av kristen teologi. Jesus måtte sone i fengsel på grunn av krigsforbrytelser etter det tyske krigsnederlaget og han brukte da tiden til å skrive boka Havregrøtens hevn, der han beskrev sin frykt for at jødene skal nekte ekte germanere å spise havregrøt. I fengselet fikk Jesus deretter en religiøs opplevelse, der han kom fram til at han var en av Guds (altså Odins) sønner og sendt av sin far for å sørge for å holde svartingene de fremmedkulturelle ute av Europa, Amerika, Afrika, Asia osv. "De får dra tilbake dit de kommer fra", sa Jesus. Da han kom ut av fengselet satset Jesus på en karriere som country-artist der han framførte sitt religiøse og politiske budskap. Hans mest populære låt er uten tvil Nå skal vi skilles, Johannes. Det var på dette tidspunktet Jesus første gang stiftet bekjentskap med narkotiske rusmidler. Mens han var på en LSD-trip åpenbarte Gud seg for ham igjen og ba ham starte en TV-kanal der han kunne lure lettlurte mennesker forkynne Guds frelse til mennesker med hvit hud, oransje hår og som kjørte BMW og hatet homofile. Resten kom uansett til å brenne i helvete, så de trengte man ikke å bry seg om. Jesus ble kjent med en del mennesker som likte forretningskonseptet hans og som totalt manglet skrupler. Blant disse var Mikkel Rev Hønevold. Sammen startet de TV-kanalen Visjon Norge for nordmenn og andre ariere. Jesus startet også borgerverngruppen Odins sønner, der han sammen med andre av Guds lausunger marsjerte rundt i gatene på kveldstid for å holde ro og orden og for å banke opp narkomane og andre undermennesker. Jesus fikk imidlertid etter hvert beskjed fra Gud om at han måtte finne på noe mer konstruktivt å drive med på kveldene. Gud ga den samme beskjeden til de andre sønnene sine. Jesus startet etter dette et nytt band sammen med Tor (han med hammeren). Jesus ble vokalist og gitarist, Tor ble trommis, mens Reodor Felgen spilte munnspill. Bandet dro med fly over til USA. Jesus var nå tilbake i sitt fødeland. Bandet holdt flere konserter rundt omkring i landet. Han ble også kjent med countrydronningen Dolly Duck og hennes elsker, Donald Duck, samt gartneren Georg Busk.

Hvite Jesus er kjent for å skremme folk, noe han har lært av Skremmern.

Møtet med Georg førte til at Jesus ble interessert i økologisk landbruk. Jesus kjøpte gården til bestemor Duck. Etter å ha skutt latsabben Guffen, startet Jesus gjenoppbyggingen av gården og meldte seg inn i landbruksorganisasjonen Ku Klux Klan. Jesus hadde forelsket seg i bestemor Duck og de to ble gift i Westboro Baptist Church. Bestemor var aktivt medlem i Boston Tea Party, et forbrytersyndikat som var involvert i mord, pengeutpressing, hallikvirksomhet og heroinsalg. Teselskapet samarbeidet for øvrig nært med B-gjengen og sammen kidnappet de bestemors bror, onkel Skrue. Da onkel Skrue nektet å betale, drepte de ham på bestialsk vis til skrekk og advarsel for framtidige ofre. Donald arvet nå pengene og turte ikke å gjøre annet enn å betale bestemor det hun forlangte. Det kom imidlertid til strid med B-gjengen om pengene og det ble skuddveksling mellom på den ene siden bestemor og de andre damene i teselskapet og B-gjengen på den andre. Bestemor ble drept i skuddvekslingen og Jesus søkte trøst i spriten. Takket være gode venner i Ku Klux Klan kom han seg imidlertid på beina igjen. Nå bestemte Jesus seg for å starte en TV-kanal for å kjempe mot fake news. Paulus, som nettopp hadde flyttet til USA, ble ansatt som redaktør i kanalen, som fikk navnet Fox(y) News. Sønnen til Donald og Dolly, den fem år gamle Donald Trump Duck, ble ansatt som politisk kommentator. Mikkel Rev Hønevold flyttet også til USA for å tjene mer penger på å lure folk til å tro at Jesus var Odins sønn spre evangeliet. Han startet TV-kanalen Fox Mission for å spre Guds budskap og å lure gamle damer for penger. Her fikk han god hjelp av de gamle damene i Boston Tea Party, nå ledet av Minni Mus, som, i likhet med Mikkel selv, først og fremst var interessert i pengene. Hele dette miljøet var tilknyttet Det republikanskmonarkistisk-fascistkapitalistiske orangutangpartiet. Mikkel og Minni innledet et forhold, som førte til at Mikke Mus ble sjalu og allierte seg med B-gjengen. Dermed startet bandekrigen igjen, og Jesus og Paulus, som begge hadde krigserfaring, deltok i krigføringen. Det var i en av disse skuddvekslingene at det fatale skjedde. Jesus ble voldtatt og drept av 176-836. Alle hans venner møtte opp i begravelsen, som fant sted i Westboro Baptist Church. Jesus ble stedt til hvile ved siden av bestemor. Flere av hans venner påsto imidlertid at Jesus viste seg levende for dem tre dager seinere, men at han like etterpå ble kidnappet av aliens, som i ledetog med Supermann, bortførte Jesus. Paulus skrev en tjukk bok om dette, der han hevder at Jesus nå lever på planeten Krypton der han jobber som kokk på en kebabsjappe. Jesus vurderer imidlertid å komme tilbake en eller annen gang (dersom han gidder) for å dømme levende og døde. Inntil videre chiller han, røyker litt joint og nyter livet som hippie på en av de lange fine strendene på Krypton.