Volvo (Vrien og lei ved oppstart) er et bilmerke. Det har blitt erklært som verdens mest harry bilmerke. Ingen bilmerker har til noen tidspunkt klart å overvunnet melkekartongdesignet, holdbarheten eller den unike sikkerhetskapasiteten til Volvo. Dette blir sett på som en konkuransedyktig og harry bil, der du får mye ære hos gutta på låven. Volvo er veldig kjente for alt for store hulene i skrotet.

Sagt om VolvoRediger

Volvo som er et bilmerke fra Sverige. Det er et ettertrakta å godt bilmerke!! utbryter han idet han presser colaflasksa i baklomma å bretter Volvo-capsen oppover panna. - Og slik har det alltid vært, legger han til.

Det som sagt bære de gamle Volvo bilene som duger, da nye Volvoer er jo heilt annerledes med mer japsestål, og mindre svenskt preg, sier en som vil være anonym, idet han tar av seg Volvo-capen, spytter snusen i henda og bruker den som brylkrem.

De gamle Volvoene er jo kjent for sitt spesiele preg av at de er ganske så firkante å se på men ganske rund å kjøre. Du kan også enkelt drifte med Volvo, fordi det er som oftest er bakhjulstrekk på disse bilene. Og med mer enn nok gamp under panseret orginalt er det ikke noe problemet og få bilen lagt brei i svingene! fortsetter han idet han setter treskoa oppå panseret og peker ned på rustflekkene som befinner seg under frontfangeren. Jeg spør om hvorfor han viser meg den stygge falmede lakken. – Ånæi. Je meiner itte lakken!!!! Je pekker på intercoolern som sitt i frontfangern!!! uten den hadde je hatt 19 hester mindre pga varmetap!!!

Han smiler og kaster treskoa inn gjennom bakruta (som forøvrig ikke har rute da den ofte er en av mange mangler på disse Volvoene) og setter seg inn i potetkassa/metallboksen.

Så viss du skal ha en trofast maskin som er til allsidig bruk og som tar deg fram i verden, selv med tale- og skrivevansker, så kjøper du Volvo. Og du må ikke finne på å kjøpe noe slikt som BMW, da du kommer til og bli dyp skuffet fordi den ikke når halvveis opp til kjørekomforten du finner i en Volvo.!!! nærmest ropte en missunnelig gubbe mens han satte sjegget i postkassa og spente tåa i den spisse støtfangeren på BMW-en sin. BMW som er kjent for å måtte ha ny toppakning hver dag, kjøp en volvo så slipper man å tenke på dette. Vi tok et intervju med en volvoråner fra trønderlag. han sa: æhenysubbibilæ æ å æ spællæ te d går gæli æ. vi sleit litt med å sjønne hva han sa. å da så vi noen hvite plastikdunker med 96% skrevet på. jeg pekte på flasken. da sa han æ må hæm æ æn tur æ.

    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!