Veterinær

Veterinæren er i slekt med legen, men har en litt annen funksjon. Her handler det om stell av dyr, og naturligvis høy lønn, selv om sistnevnte bare er uoffisielt. Veterinæren kurerer altså dine søte små, som du dessuten sikkert sliter med å få bukt med hver gang du skal på sommerferie. Uansett, om ikke veterinæren finner noe galt med katten din, finner han på noe. Du kan derfor gå hjem, og ikke ane at dyresykdommer som for eksempel hildring i lysken, kranieimprignering, benmoreller osv. ikke eksisterer, og derfor heller ikke befinner seg på pusen din.

Enkelte er mindre fan av veterinærer enn andre.

Store pengebeløpRediger

Må katten din ha ormekur blir beløpet fort stort, noe som kan føre til sprekk i sparegrisen og verre ting. Det er dette vi har banken til. Om banken går konkurs sitter du fint i det, men dette skal vi ikke gå nærmere inn på her.

Som du sikkert allerede har forstått er altså en tur til veterinæren svært dyr, og må for all del unngåes om det går an. Ha derfor aldri for mange ting liggende på kjøkkenbenken, i tilfelle du en vakker dag må gjøre den om til operasjonsbord. så det er bare å gjøre seg klar for det verste.

 
Hjemmekurering av kattesykdommer er ikke alltid like lurt, og kan fort resultere i tilfeller som dette.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.