Venezuela

Venezuela
Land Chavez
BanderaVenezuela.jpg
(flagg)
[[Bilde:
AT-4Launcher.jpg
|EscudoVenezuela.jpg]]
(våpenskjold)
«Chavez ønsker å»
Hovedsteder Crackass
Største byer Crackass
Innbyggertall Venezuelan
Offisielle språk Spanglish
Styreform Comunist
Korrupsjons: Simon Bolivar
Vitalicy president:
Selvstendighet ??????
Avhengig av Chavez
Uavhengig av 1810
Valuta Bolivar:1=10000000$
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag i morgen
Landkode
Toppnivådomene for dem i hele Amerika er ditt
Nasjonalsang:
«Chavez!!!!»

Søramerikanske land, som er mer eller mindre mellom hva som gjenstår av Colombia og Brasil. Det mest unike med det landet, er at den ble oppkalt etter deres fremtidige nasjonalsang: Per favor apaguez la luz. Tekst og melodi var (lenge etterpå) forfattet av Enrique Miguel Caprilles Presley, som bare 26 år tidligere fødtes i Republikken Spania.

Gitt den fredelige kultur, arvet fra sine forgjengere indere, Venezuela har redusert sitt territorium til å bli tvunget til å tildele til Norge og Colombia.

I Venezuela er det en blanding av raser og kulturer hvor den dominerende'live". Det er en person som har en 28% Indium løs, 23% av svart uetisk, uærlig asiatiske 5%, 40% av spansk løgner, 10% av portugisiske arbeidere, 10% av italiensk juksemaker og en annen 4% av dyr som geiter, og esler. Selv om dette er den beste formel funnet det finnes andre måter ikke så vellykket, som er tilfellet i Chacumbele, som er 55% Primate, 25% svarte og 20% i Indiahavet.

Den eneste motivasjonen for dette " 'live'" er å gjøre så mye penger, og jobber så lite som mulig på kortest tid til å gå og bor i Miami. Dette på bekostning av noe, er det ingen regler om å ødelegge landet, sin rikdom, all right. Ingenting saker.

I dag, Venezuela er overskriften i to diametralt motsatte og conjunctural delt, i ussel er chaburros.


Førkolumbisk HistorieRediger

De sier at det var noen indere som visste gange, spising, defecate, pair og håpe poppel ( koka reproduksjoner). De var ikke som inkaene som bygde byer som Maya eller med sine pyramider, ikke noe av dette. Ikke er rester av hayaron noe skriftlig eller malt, ikke engang en stein på en annen. De fant bare noen få shacks som forsvant på en dag da det regnet hardt.

Slutten av Førkolumbisk historie, jeg er lei meg for å ha tatt så lang tid, men en kultur så rik fortjener disse detaljene.

Columbian HistoryRediger

Når du når Columbus og aspañoles, inderne overga seg fredelig. Den aspañoles prøvde å temme den for slaver, men det var ikke mulig at de var veldig svak, så jeg begynte å drepe dem. Dette er hvor den første alvorlige feil oppstår (det er mange flere senere) som markerer historie Venezuela evig, en presten kom og sa "Du skal ikke drepe indianere, ikke drepe, vi er alle sønner av Gud" .

Da var det mange kamp, krigsherrer, slag, republikker, krigsherrer, tyver, profeter, og at krigsherrer og sa krigsherrer? som stoppet i Venezuela econónica elendighet, politiske, kulturelle, sosiale og aksielt radially.

Inntil et mirakel som skjedde (se historien olje).

Historie oljeRediger

Endret seg gjennom årene, funnet av et sjeldent bitumen forlate gulvet henvendte seg til de som bor i dette fylke i umiddelbar millionærer. Dessverre har gitt forholdet mellom mental borgere (for å ha forlatt indere lever), lavt nok til å velge sine onde herskere, sistnevnte besluttet det var best å administrere landet som en familie, med presidenten og hans kone som sjef s av hushold.

En dag, familien våknet sjokkert på nyhetene at pappa hadde gått til president Miami med sekretær for Pigs og innsparinger i sin helhet. Deretter er det bare en pest kan spare folk, tilsynekomsten av noe hittil ukjente, som ble kalt "demagogic politikk."

Raskt, i Virus var encroaching på flere folk og få fotfeste, dele dem i to leirer. Hvert felt ble gitt oppgaven med å anklage den andre av diktatoren og anti-demokratiske. Blant så mye cacophony, en dag av en borgerkrig, der folk er bevæpnet på grunn av våpen, og var å bevise at de koeffisient var ikke så lavt etter alt låst inn i huset, spiser hermetisert og skyter på folk som prøvde acercárseles.

I dag, med denne rasen utdødd, verdens regjeringer har begynt en plan for re-kolonisering for å gjøre noe nyttig av de få tingene som har landet: oljereserver, gull, diamant, jern, kakao, kaffe, husdyrhold, fiskeri og et klima som bidrar til turisme som noen deler av kloden. "Dette forklarer, sier leder av FN-hvorfor de drepte ham. Det var umulig å bygge fylke, det beste alternativet var alltid insulting hverandre og grip så mye som det kunne være så snart som mulig.

Politisk historieRediger

I fjerde republikk Selges såkalte republikken Venezuela, der enkelte mennesker kalles Smurfs (ADEC) alle valgte en finger var ansvarlige for å sette olje til $ 1 per fat råolje, de sørget for at Venezuela med at strategien skulle bli en verdens kraft, ettersom det vil være lettere å telle fat, "Et fat, en krone", slik at de sikres andre ledere Smurfs, "Siden det ikke vil være mer ikke mer bedrag økonomisk svindel av den skadede denne avhandlingen er bekreftet av John Locke, Benjamin Franklin , George W. Bush og far Pitufo "så en pitufo huske," Hvis vi eksporterer 10 fat Venezuelan olje til $ 10, fordi vi kommer til å vinne ikke mer bedrag og viklet inn tall som ikke vet hvordan du når folk "understreket pitufo pappa.

Venezuela led en svært kort overgangsperiode ble kalt republikken var 4,5 når utenomjordisk (Copei) ønsket å etablere sin galaktiske imperiet (ikke fordi jeg spiller på Real Madrid), men fordi de hadde sett The Matrix og Star Wars, og ønsket de militære gi ham et slag mot staten, slik at sammen med Smurfs i utenomjordisk foretatt noen soldater for å gi dem blåser til gulvet for å lage en tremor i Venezuela og kantre Chavez til balkong hvor han gir sin tale . Dessverre på grunn av fysiske lover hans målet ble aldri nådd. "Det var feil av Chavez" exclaimed en utenomjordisk, "Vi ønsker ikke at Venezuela er rødt rojita" exclaimed en pitufo. Det bør bli husket som den Smurfs er svært følsomme overfor alt som er rødt, kan forårsake irritasjon i ræva øynene fordi de sier det er fordi det er fargen på djevelen .

Maximum Achievement av Alien og SmurfsRediger

Strike olje, økonomiske Paro, Paro for arbeidsledige som ikke følger opp. alt dette fordi de ikke lenger er på sin kone og deretter er fornøyd med Chavez. De både elsket å hate.

Politiske partierRediger

Democratic ActionRediger

Forkortelser: AD, på engelsk Washington DC. (ADEC eller Smurfs)

Høyeste leder og filosof er Mr. Danger Bush. Fortsatt klare instruksjoner fra ham for å holde landets flytende.

Komiteen av Independent Valgkomiteen Politisk organisasjonRediger

COPEI akronymer. (Copei eller Extraterrestrials)

Høyeste de ideologue er NEO tror det er valgt og hvorfor hans parti er representert med fargen grønn Matrix. Miss Benghi Sprite Benito Mussolini og som ønsker å bruke makt for kristen-fascistiske livne

P.I.P.IRediger

Integrert uavhengig part. (Før 'Party of subnormal Universitet, tukis, malandros, e har, og ex-hookers vage pitiyanquis i Venezuela). I sine tidligere akronym PSUV.

Etter noen omkomne fra noen av dens medlemmer ble sittende fast (Se Antonini Wilson med en slik dollar i 800mil en koffert, en energiminister og Mines som ga 6millones av dollar mer, og en burp av varmt malts), den nye ideen Chacumbele velge en person var på linje med det vi ønsket å representere partiet.

En person "bevisst", "delikat", "tenker" og "med stor stil," Chacumbele besluttet å oppnevne som generalsekretær i partiet til Charly Mata.

Det ble besluttet å endre fargen rød, med en touch av rosa til "representerer kjærlighet Chavez hjemlandet, de Venezuelan mennesker, ect ..".

Dens motto er politisk ' Stem Pipi '

GjeldendeRediger

I dag i Venezuela, lider av flere problemer politiske s, en av de som er president i vice-president, rettsvesenet, i Politisk, prester og så videre. Presidenten er så gal som vil gi olje i hele Sør-Amerika innen utgangen foreslå å være eier av Sør-Amerika. Dette president heter Juan Rafael Chavez Frio, og deres barn Juan Enrique Cæsar Chavez og Martin Petra Chavez diktator og hans kone Maria Santa Caesar Casanova.

Chacumbele er å implementere en ny økonomisk modell som kalles Sosialisme av Twenty-First Century. Er i utgangspunktet de økonomisk å isolere Venezuela fra resten av verden (mindre enn dets allierte Cuba, Nicaragua, Bolivia og Ecuador) og tegne en ny valuta for ChavezDuro der hver billett sa eller hva du ikke kan kjøpe. Noen mennesker er finske

UtenrikshandelRediger

Med olje på mer enn 100 dollar per fat, like mye. Det er alt, alt kjøpt ut.

De få gjenværende herds Chacumbele ble fjernet til eierne ble levert til hans familie og chavistas (Adoradorus Ignorantus Muertudehambrus Rojorojitus). Men som de hadde ingen anelse om hva de gjorde forsøkt å høner og melking av kyr espachuraron til å hente ut egg for å drepe dem (alle), deretter ble forlatt uten kjøtt, fjærfe, egg, melk og så videre.

De få gjenværende industriell kjørte redd når Chacumbele estatizar og begynte å nasjonalisere alt som han så fra sin planet (på hans turer til Cuba).

Uansett, vi har nå til å importere all mat, klær, elektronikk, møbler, kunst, kultur, utdanning, hagua og luft til å puste (vel, sistnevnte to ikke ... for nå).

'Med Cuba:'

Chacumbele også fremmer handel med Den demokratiske republikken Cuba som følger: Venezuela sender olje, Cuba sender indoctrinated kommunister forkledd som leger, Venezuela sender mer olje Cuba sender indoctrinated kommunister forkledd som sport trenere, Venezuela sender olje, Cuba sender elektriske pærer av dårlig kvalitet og så videre.

'Med Bolivia:'

* Venezuela sender mer enn 200 milliarder dollar i måneden. Med programmer demoninados "hjelpe Evo". (Ingen vits)

Boliviansk koka* sender oss. (Vel bare til presidenten).

'Med Argentina:' Venezuela sender folk* "ukjent" med kofferter dollar 800mil * Venezuela betalt utenlandsgjelden en liten deudita til Argentina * Venezuela øker pengemengden reserver i Argentina.

* Argentina gir oss i retur besøket av Maradona. (Vel, bare presidenten .. ¬ ¬)

Venezuela sender også olje, Ecuador, Norge, Paraguay og Nicaragua, men at hvis det er gratis, det er for ingenting.

Uansett, denne greia er å gi bort det som ikke er deres.

GraffitiRediger

De sier at den beste måten å bli kjent med et land er med gaffitis sine vegger:

 • Det vil bli endringer til Chavez på en vennlig gorilla.
 • Samarbeid med lederne i landet, og ikke tenker.
 • The dollar ikke slippe, ender for å ta fart.
 • Det Problemet er ikke at politikere lyver for oss, problemet er at de skaper.
 • I Venezuela, bare 6 personer som lider: jeg, du, han, vi, du og dem.
 • I Venezuela har vi de beste politikerne at pengene til å kjøpe.
 • Lag din MP arbeid, ikke stemme på ham igjen.
 • Politikere og bleier må endre dem ofte, både av samme grunn.
 • Forbudt stjele Regjeringen støtter ikke konkurranse.
 • I Venezuela ville stemt om å endre noe, og ville bli forbudt.
 • Jeg vil alltid stå ved siden av Chavez, hvis jeg går foran ham, og fanget meg hvis jeg går tilbake jeg CagA.
 • Den dårlige nyheten er at Chavez ikke reiser mye, er at de dårlige alltid kommer tilbake.
 • Landet var på randen av avgrunnen og med Chavez tok et skritt fremover.
 • "Ikke la eksterne gjeld til Venezuela, hvis ikke evig" Hugo Chávez.
 • De flom er ikke så mye regn, men at landet synker.
 • Venezuela er vakker, trist at det chavistas .... for nå.
 • Chavez er vel sett av cubanere at de ikke bor her.
 • Nå stemme for whores, vi er lei av å stemme på sine barn.
 • "Chavez sácamelo" Simón Bolívar.
 • Chavez er som en bikini, ingen vet hvordan du holder, og alle vil falle.
 • I Russland, Putin og vi har en flott sønn til hans avgift.
 • Prinsen til Tornerose: OPP OG STÅ!!! VANNFORSYNINGEN ER TILBAKE!
 • Dame forføres av følgende replikk: Jeg har sukker, mel, melk og ris. Jeg driver svartebørs.
 • Chavez er henger Mocho, kan ikke lenger den tette cagadas.
 • Chavez kaller oss brødre og søstre ikke å fortelle deg drittsekk.
 • Venezuela dersom du avslutter Maiquetia International Airport.
 • De Chavez er som sel gjerne applaudere selv om de har vann til halsen.
 • Chavez er som en handlevogn synkron, den første svømmetur beinet og deretter gjøre endringer.
 • Jødene sier at Chavez er REDEEMER, som er 24 millioner Venezuelans angrende.
 • Hva er navnet på Chavez's hund? Hugo Rafael.
 • Caldera var alchemist, gjort fattige til de rike, de rike drittsekk president og en dårlig güevón.
 • Chavez til prisen i kjemi, det Bolivar falt fra støv å dritt.
 • Hvis du Geremi Gonzalez drept av lyn frakte en kjede, hvorfor i helvete og moren hadde ikke utelukke en fyr til Chavez som kommuniserer hele dagen?
 • Chavez, en koffert regalame
 • Ved luft og ved land!, The Venezuelan koffert går tvers Latin-Amerika!

AnthemRediger

Med den formelle endringen av navnet på landets offisielle navn republikk " Sosial-demokrater kommunistiske / marxistiske leninistisk trsoky-" eller noe, andre sider av dagliglivet ble berørt, aspekter som Selv om de var irrelevante for å se ved første øyekast er det sant at i virkeligheten viste seg ikke tjene noe. Ett av disse aspektene er hennes nasjonalsangen, som ble erstattet av "Ode til Heroes av Fatherland," vakre musikkstykke basert på en populære TV-programmet (nei, ikke ' Hei President"). I brevet av salme går:

Fil:FidelDr.evil.jpg
Heroes av Fatherland fortjente Oda


'Ode til den Heroes av Fatherland'

¿Chavez : Fidel, vi skal gjøre i kveld?

' Fidel : MIH-mo Hva gjør vi todah natt, Chavez. 'Tratah av skrus erobre verden!*

'1 '

Chavez og Fidel Son'

Chavez og Fidel Son'

Den ene er en ape'

De andre allerede død

Fra Sør-Amerika er'

Med gener ininfestados'

Chavez Son'

SonChavez og Fidel, av den, den, den, den, den er!


2 "

Før Soloppgang'

Utvikle plan'

Og når solen kommer ut

til Bush vil spise


'3' '

Chavez og Fidel Son'

Chavez og Fidel Son'

Hans resonnement'

Det er lett å forklare'

Å teste sine follies'

Al conquistarán verden

Chavez Son'

Chavez Son'

SonChavez og Fidel, av den, den, den, den,the'NARF!

* Noen versjoner sier "QuitahleTratah av verden til Bush "

Ny konstitusjonRediger

Som en Chacumble er det som koster litt dum og gjøre all malcriadeces gått til det på hodet, har besluttet å endre konstitusjonen til en som ville innføre færre regler med følgende elementer:

 • Art 1 Hans sosiale demokrater-kommunistiske Marxista-Castro-Leni/Trosky-Bolivar-Chavista nå bli kalt "Chavilandia."
 • Art 2dre Slutt på privat eiendom, eier av alle Chacumble.
 • Artikkel 3 Byen Caracas vil bli kalt "Queen of the Cuna de Bolivar Guaraíras Repano" (Dette er ingen spøk).
 • Art 4de repealing alle eksisterende lover, fra nå av Chacumble vil bli konsultert for alle, bestemte han seg, som du ønsker, dette ville være å lage nye lover.
 • Art 5te vil være en klone med DNA av Chacumble. Når han dør, hans klone vil fortsette i kraft. Dette klone bør mishandlet og vejado under veksten til å være like ergerlig og acomplejado som originalen.
 • 6te Reiser Art Chacumbele eller dets kloner kan legge til, fjerne eller endre elementer i denne Umiddelbare fremtid Sikker

Umiddelbare fremtid SikkerRediger

Ingen, UNU, UNESCO, OTI, FBI, JFK, NBC, LPF, PLO, CIA og NATO har anbefalt til alle folk i Venezuela til å gi opp alt håp og forlate landet så fort som mulig. Fordi om Chacumbele med en strøm av penger som går inn har ikke vært i stand til å stoppe sult, inflasjon og fattigdom eksplosjon er overhengende.

Som Bolivar sa: "flykte landet som konsentrerer all kraft i en enkelt borger, fordi den er ment å slaveri." Huy ... Det var seriøst ... beklager.

Hvis Chavez fortsetter i 2014, den spanske selskapet Telefonica, etter å anskaffe Telcel, Movilnet, Digitel, CANTV, 5 regionale TV-stasjoner, PDVSA, CVG og 3 / 4 deler for jordbruk, fiske og olje i landet, kjøper 100% av landet og gir den til Spania. Dette gjør den nye chairwoman Marta Colomina, etter som at det i 2013 president Chavez erklært mentalt uskikket og detained i et mentalt sykehus.

Future FictionRediger

Fil:ChavezInfierno.jpg
Gå til helvete

Takket være en mini meteorite, nye arter som er funnet, uavhengig art, bare leve med et formål, llanera lytte til litt musikk, elsker å hoppe hver morgen, mens shouting yijaaa!, Den første som gis ut i morgen, han begynner kjeden, og dermed har spredd seg utover nå nye "personer". sin gud, er den allmektig Bolivar, som unntak, som det ikke hadde falt til graven, drepe alle partisan politics. Bare la Bolivar by, som hans ego er høy, og ønsket ikke flere byer, andre byer i det gamle Venezuela, ble tatt under vann, sies å ha gått ned til samme nivå av Atlanterhavet, og skaper en ny verden, og som landene planlegger å fly på havet, tar opp det nye "personer" som Colombia, Ecuador, Guyana og deler av Brasil, enkelte borgere blir kastet i elva, for å "prøve" å være sammen med slektninger i andre byer, men hva som ikke du vet, er at i elven, bor i en tre-ledet slange, og ett øye, dette slange var talt ved forrige Venezuela, men du har aldri sett den Bolivar våknet, til omsorg for borgere av Ciudad Bolivar, den slik det er.


Secret militære baserRediger

Fil:ChinaArma.jpg
En av de hemmelige våpen av hæren robolucionario.

Vi kan ikke oppgi hvor som er hemmelig. Men vi vet eksisterer fordi Chacumbele sier at det hver dag i et TV-program at folk er tvunget til å se og som varer 8 timer (ikke tisse).

Disse militære baser har høyest teknologi til forsvaret. Men bare for forsvaret, må du huske at Venezuela er et fredelig land, slik som er igjen til å fjerne territorium med sine naboer uten protest.

Disse baser strategisk beliggenhet, er designet for å forsvare oss når vi angrep Mr Busssss og galaktiske imperiet.

Forsvarssjef våpen: kinesisk (dyp), skarphet stein synge 150gr, bue og piler med tips dyppet i poo flaggermus (10 til 12 meter bred), blowgun piler fylt med slimete (13 til 15 meter bred), spyttet og stygge ord.

Soldater under kommando av bataljon bare forsvaret Bolivarian: 23 menn, 3 kvinner (kokker og rengjøringspersonell), One-Eyed hund og en gal ku. Mens CIA sikrer at Hæren kommer til en konfrontasjon, gjelder det beste forsvaret er å kjøre unna. Mens MI5 tror ikke at du kjører ut og som gikk for lenge siden til Miami.

Ord innfødtRediger

 • Paju: omtåket eller dum person (se aweboniado), eller person sladder Sapa
 • Arepa: cookie gjort med vann og cornmeal. Ikke fôres noe, slik at CIA mente at de oppfant for eksport og ta over verden en gang svekket.
 • Vergatario: muuuuy som er flott.
 • Chavez worshiper av Chacumbele. Han mener at selv om han lyver hver dag.
 • Koffert: container der statsråder, slektninger av sinnssyke og parlamentarikere får sine penger i utlandet for å kjøpe båter og hus i Miami.
 • Hei president radio-program som bruker Chacumbele for hipnotizar sine undersåtter. Det krever en dose på 8 timer daglig stupidly minst.
 • Dommer: tegn som er solgt til høystbydende, med mindre den mottar en bestilling fra Chacumbele.
 • Riksadvokat: korrupt advokat som accuses opposisjonen i dissident hva det tar å forsvinne fra kartet.
 • De 5 motorer av revolusjonen: BMW X5, Toyota 4RUNNER Limited, Hummer H3, Taho 4x4LT og JeepCommander.
 • Aweboniado: Person dum, dum, eller smplemente en aweboniado.
 • Arrechera: Mulighet for å ta folk etter hammering en finger ved en feiltakelse.
 • Cuatriboleado: En som etter hammering en finger ikke protestere.
 • Chavez: fornærmelse gitt til en person som forstyrrer den sosiale orden.
 • Malandro: Bruker ID med normalt planlagt på president Hugo Chávez.

FlereRediger

 • Kjøkken: Arepa, spaghetti til burro (smør og ost), cachapa, skewers og sancocho robolucionario.
 • Musikk: Joropo, og reggaeton av Chavez og nasjonalsang Ode til Heroes av Fatherland!
 • Utdannelse: robolucionario indoctrination av tjueen første århundre.
 • Media: tromme, mobilnettet og gråte Pelao.
 • Sport: blowgun, Bue og pil (bestående rent urfolk sport), og i hovedsak kampen Wayuu adoration av Chacumbele.
 • Kultur: praktisert den kulturen "live".
 • Steder av interesse: havner, flyplasser og andre områder av rømning.
 • Transport: blank-footed, hale, og busser nikes "Nå Venezuela er Choros."
 • Urban Development: ingen vet hvem det er. Alle bygget hvor det kan eller ikke kan invadere et område bebodd.
 • Økonomi: petro-dollar gave til land som Argentina, Bolivia, Ecuador, Nicaragua, Cuba, ect ... forlate landet peeling baller
 • Regjeringen: Chacumbele.
 • Politisk og administrativ organisering: Chacumbele er sjefen, andre skyldes eller er omgjort til mat for hundene.
 • Geografi: umulig å vite, alle er hjemme pryl fra kjeltringene.


Comflicto mellom Colombia, Ecuador og VenezuelaRediger

For første gang i historien om universet Venezuelans er farlig å India, men det finnes flere økonomiske problemer

 • Venezuela gir klær til Colombia
 • Colombia gir kaffe til Venezuela
 • Venezuela gir sushi en Colombia
 • Colombia da ost til Venezuela
 • Colombia koka gir en Venezuela
 • Venezuela selge den til Europa
 • Chavez belte og spise en halv
 • Venezuela gir gründere Colombia
 • Colombia blir halvparten av Venezuela
 • Venezuela gir gass Colombia
 • Venezuela gir Malandros Colombia
 • Colombia Ostias shoves ham til venner av Chavez
 • Ecuador Indian gjenstår, så er ikke det noe problem.

Og Apes chairmen blokkerte enhver seksuell relasjon comersiación mellom deres land

Folk født i VenezuelaRediger