V er den 23. bokstaven i det finske alfabetet. Den er midt mellom S'en og O'en.

HistorieRediger

Denne første V'en ble oppdaget i en kasse med poteter som ble funnet på en strand i det karibiske hav. Det var optikeren Charles Darwin som først tok patent på bokstaven, og skiftet så navn til Charles Darvin for å understreke dette.

Etter Darvins død ble det stort kaos om hvem som hadde rettighetene på bokstaven, og det hele endte med at LO gikk til streik og bombet Rom med to måned gamle Se og Hør. Tre år senere grep fredsorganisasjonen KKK inn og senket V'en ned under Nordpolen i en gul ubåt. Ubåten forvillet seg til Finnsnes, og kapteinen slo på en såkalt graydar. Med denne fant han den ene personen med mørk hudfarge. Den svarte personen var kledd som Ali-G, og ble tilropt «GET A jOB». Dette var ikke Ali-G, men soldater på utreise, og løytnanten trodde budskapet var til han. Banket de opp, og løytnanten erklærte at marinemenn er pingler. Og de går kun i hvite klær: altså en boyband med ror og propell. Senkingen av bokstaven V er den største gjenstanden torpedert, uten at man vet hvilken kaptein som fikk det til.

Ifølge norsk lov skal bokstaven V kun brukes i ord som gress og stol.

Naturlige omgivelserRediger

Forskere uten navn hevder at V'en liker seg godt i nærheten av andre V'er, mens forskere med navn avslår påstandene og argumenterer med at forskere med navn er mer pålitelige.

Men siden staten har en forkjærlighet for førstnevnte, er konklusjonen at du finner V'er der andre V'er befinner seg.