Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Utlandet blir ofte regnet som et av verdens mest uhippe land. Dette kommer av at det ennå ikke har innført hippokrati, men tviholder på et radikalt-konservativt demokratisk autokrati som statsform. Utlandet har flere innbyggere enn man kan telle, anslag varierer mellom -1 og det dobbelte av Norge, noe som kommer av at det er verdens største land.Utlandet.png

HistorieRediger

Utlandet ble oppdaget i 871 av Harald Hårfagre, som straks bestemte seg for å samle Norge sånn at vi kunne beskytte oss mot den utenlandske trusselen (billig sprit,snus og porno). Dette tiltaket har bare hatt moderat suksess, da det meste av importen til Norge fortsatt kommer fra Utlandet. Etter Utlandet, så er Sverige vår nest største handelspartner.

Utlandet har et anspent forhold til Syden, og grensetrefninger er ikke uvanlige. Heldigvis støtter Norge og andre land Syden med turister.

Utlandet anses av mange for å være den delen av verden som ikke består av det landet de selv kommer fra. Et slikt verdenssyn springer i mange tilfeller utfra en selvsentrert oppfattelse av jeget - oss og "dem". Et slikt verdenssyn kombineres ofte med holdninger som at "problemet med utlandet er at det er for mange utlendinger der." Slike oppfatninger er politikifiserte og av den politisk korrekte elite ansett som fremmedfiendtlige.


Utlandet er imidlertid det motsatte av innlandet. Innlandet regnes av mange som den delen av Norge som ikke ligger ved kysten, ergo må utlandet utgjøre den delen av landet som ligger ved kysten. Følgene av denne logiske slutningen er vidtrekkende. Norske borgere skal ikke betale skatt til Norge hvis de er bosatt i utlandet. Dette betyr at svært mange nordmenn er urettmessig skattelagt.

GeografiRediger

Utlandet legger beslag på hele eller store deler av kontinentene Amerika, Atlantis, Europa, Afrika, Asia, Oseania, og sist men ikke minst Sortland. Sverige er ikke en del av Utlandet, ei heller Antarktis og andre kalde steder. Har grense til Innlandet, Vestlandet og Sørlandet. I den senere tid har Utlandet blitt et yndet feriemål.

ØkonomiRediger

Det er ennå ikke blitt enighet om noen felles valuta eller økonomisk system for hele Utlandet. Isteden for å finne ut hva slags valuta som er mest brukt i området du skal til, anbefaler derfor UD å ta med kort ved reise til Utlandet. Du kan da vinne den lokale valutaen i poker eller vri åtter, og slipper dermed å veksle. Merk at pengespill er lovlig overalt i Utlandet, og dermed uten negative konsekvenser av noe slag. Blir nok ikke orden på noe før George W. Bush tar over styringa og lager fred der også.