Trond Giske

(Tr)ond Giske, her med bevis på spillegalskapen sin i hånda.
Giske forsøker å klemme Jens Stoltenberg etter Jens Stoltenberg JR.s tragiske bortgang. Stoltenberg befinner seg nå i eksil i Brüssel.

«Denne mannen skulle gi min sønn en klem, bare noen minutter etter dette døde min sønn Jens Stoltenberg JR.»

- Jens Stoltenberg

«Jeg så aldri en person i Forsvaret som lignet i hans oppførsel. Selv ikke Billy har møtt noen lignende»

- Støre måtte i Arbeiderpartiet for å bli vemmet av Giske

Trond Giske (født i Новгород i Sovjetunionen) er en kar som har alvorlige problemer når det gjelder å gi andre en klem. Han er en stor fester og liker godt mennesker, spesielt Jan Thomas og håpefulle ungpiker. Giske har gått i terapi på grunn av dette, men det har så langt ikke sett ut til å hjelpe.

Når han ikke er i terapi er han muldvarp i Kristelig Folkeparti. Han er også avslørt som habil hemmelig agent for KANDU. Om nettene jobber han som profesjonell stalker og prøver å innhente mest mulig informasjon om russiske kvinner ved navn Svetlana eller etternavn som både begynner og slutter med en av bokstavene Ч, Ж eller Д. Denne informasjonen selges til Norsk Tipping i bytte mot spillkort. Som erfaren spiller har Giske evnen til å spille på de rette strengene, en ferdighet som sies å være hyppig brukt på partiarrangement.

Konflikten med Anniken HuitfeldtRediger

Giske var lenge kandidat til å ta Anniken Huitfeldts høye stilling i partiet som fullstendig ubrukelig. For å bli kvitt henne, rapporterte Giske til Arbeiderpartiets ledelse om at Huitfeldt ikke hadde bestått partiets obligatoriske russiskkurs og hun måtte dermed begynne umiddelbart. Hun strøyk på kurset, men betalte Jens Stoltenberg tre kameler og klipte gresset hans for å fortsette i jobben. Hun klarer ennå ikke skille mellom R og G, som trolig skyldes at russisk G ser ut som en liten, norsk R (г). Giske ble rasende og helte helmelk istedenfor fløte i kaffen til Huitfeldt under neste møte i protest. Som en konsekvens av dette satte Huitfeldt partikontorets kaffemaskin fem meter lenger bort fra Giske og malte døra hans grønn.

Etter å ha sendt Stoltenberg til Brüssel, gikk Huitfeldt til VG og fortalte at Giske er slem og lukter løk, og at han dessuten driver et hemmelig bordell på Utøya. Giske fant dette så sjenerende at han bestemte seg for å trekke seg tilbake. Han bor nå annenhver uke på hemmelig adresse i Pisa og livnærer seg som oppsøkende gateselger. Giske og Huitfeldt er ennå uvenner og benytter derfor ulike toaletter i arbeidstida.