Tore Strømøy

Tore Bremsespor Strømøy(f. 1962) er kjent for å være detektiv, rockestjerne, frisør og programleder. Tore Strømøy ble født på danskebåten like ved drøbaksundet. Hans far var Engelsk og hans mor var tysk, de flyttet til Namsos i Trøndelag for å bli rockestjerner, og de hadde ingen anelse at de ble foreldre til Nord-trøndelags største detektiv siden Derek Tysland(bror til Terje Tysland). Tore var sjeldent en glad gutt. Gjennom barndommen så fikk Tore psykiske problemer, stort sett hele dagen, så fortalte han hva han gjorde og når, f. eks "Klokka e no hall åtte, sola hållj på å gå ned no, men hannj Tore e fortsatt på sporet."

Hans første steg i karrieren startet med en birolle i musikalen om MacGyver der han var en palme. Selv om Tore Strømøy briljerte som palme fikk han aldri noe mer tilbud fra teateret. Da bestemte Tore for følge drømmen til hans bestemor, å bli frisør. Tore jobbet hardt for å oppnå den drømmen, og etterhvert så fikk han en jobb som frisør. Det ble en gigantisk suksess for Strømøy, det var nemlig han som introduserte hockey-sveisen til Namsos, det ble så populært at halve Trøndelag kom til Namsos bare for å få den klippen. Og på den på måten ble Tore Strømøy en trønderhelt av høyeste rang. I 1983 var Tore så lei av den hockey-sveisen, at han prøvde å tenke ut en ny hårsveis som skulle herje i Trøndelag. Det skulle han aldri gjort, for det var "rottehale-sveisen" som Tore introduserte i Namsos, det ble det stor bismak på hos trønderne. Tore fikk sparken fra frisørsalongen, og han måtte finne en ny jobb.

Heldigvis kom Raga Råkkers å reddet karrieren hans da de letet etter en ny kontrabassist, og etter hvert ansatte han i bandet. Han var med på inspillingen av albumet "Totally Spice Girls" som ble gitt ut i 1984. Men rockestjernedrømmen varte ikke lenge, siden den gamle kontrabassisten kom tilbake fra Gran Kanaria, noen uker senere.

I perioden 1985-1999, så var Tore rusmisbruker av nesespray, han reiste til Nepal med flere tusen nesesprayer, og gjemte seg i huler.

Årene gikk, og i 2000 var Tore tilbake til Norge med stort mot, for da ble han med i "Jakten på kjærligheten", der han fant bonderomantikken med 79-årige Hilda Loffert Gressenblach fra Østerike. Strømøy hevder at han ble forelsket ved første øyekast. I 2001 fikk de to barn sammen. Det store spørsmålet er vel hvorfor de var mørkhudet? Hilda ble iallefall blind under fødselen.

Til høsten kommer Tore Strømøy med flere nye tv-programmer, blandt annet: - "Kontrabass På Sporet Grand Prix"( et program trønderske kjendiser skal lete etter en kontrabass som er meldt savnet av familien, i første episode skal Lars Monsen lete etter kontrabassen til Harald Rønneberg) - "Tore på koret"( Ny versjon av "Det Store Korslaget" bare denne gang med kun Trøndere, det skal selfølgelig avholdes på "Lerkendal Stadion") - "Syden på Lørdag"( Tore Strømøy kommer hjem til folk på lørdager for tvangsflytte de til Gran-Kanaria(Trøndernes andre hjem). )

For tiden er Tore Strømøy insatt i Ila fengselet for å ligne så mye på frosken Kermit fra "The Muppet Show". "Han vil trolig aldri mer se dagslyset igjen" sier hans forsvarer Arne Treholt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.