Tidsfordriv

Handlingen tidsfordriv kan utføres alene, eller i samhandling med andre mennesker. Det stammer fra "la furales mento" som er latinsk, og betyr la tiden vandre. Et eksempel er å ligge på stussen i Henrik Wergelands gate og se på tv en hel dag. Du ser på klokka og den er 12 , neste gang, wopsideisi, klokka er 16.00. Tiden har blitt fordrevet ca fire timer.

Man har fortidsdrevet tiden mens man videre vil bedrive tidsfordriv. Under begrepet tidsfordriv er det viktig å ta for seg tidsfordriv syklusen. Den er evigvarende, men kan variere fra person til person .Den ser ut som en sirkel i tankene dine og kan ikke sees i virkeligheten, men den er der. Som når du har lest samme nyheten på vg.nett for sjette gang, eller sett på facebook etter post for tredje gang.

Da har man kommet inn i syklusen og tiden har blitt bøyd. Den blir fordrevet av vårt sinn og trangen til å fordrive tiden med ting og sysler som får oss til å "glemme" tiden. Tidsfordriv er konstant og kan ikke tukles med .Det er tidsfordriv å sitte her og skrive dette, og tidsfordriv blir fort til at man går ut å tar seg en halv liter eller to."skåål" , og i rusen blir tiden til en bølgedal , til tiden betyr ingen ting lengre.


Forslag til tidsfordrivRediger

  • Rette på dårlige skrevne artikler, f.eks. tidsfordriv
  • Røyke hamster
  • Lage pasta fra bunnen av
  • Finne på elefantvitser
  • Lese på MacGyver siden og le seg skakk
  • Rette seg opp igjen
    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!