Svineinfluensa

OleBrummNasseNøff-Svineinfluensa.jpg

Svineinfluensa (Sus scrofa orthomyxoviridae domesticus), også kalt ribbe-feber, kottelettsnuen, purkepest, gissesyken, eller baconsnufs, er en påstått sykdom som har hatt sitt inntog i Norge, i tillegg til andre deler av verden. Navnet svineinfluensa stammer fra de latinske ordene gryntus fælticus, som direkte oversatt betyr at du vil grynte noe helt for jævlig etter søppelmat og løse damer/menn.


Sykdommens opphav og utviklingRediger

Det er mega lenge siden denne teite sykdommen kom og du trenger egentlig ikke vite noe om den. Det er bare griser som får den! Det er imidlertid usikkert hvordan svineinfluensa har blitt til. Forskere i hele verden spør seg ofte hvorfor det i det hele tatt blir kalt en "influensa," men siden det ligger i navnet er det naturlig å få diagnosen "syk" når man er smittet. Smitten er forøvrig vanskelig å påvise, og derfor har Det Norske Helsevesenet (Kjipe Læreres Forening) gitt beskjed om å holde seg hjemme i 22 dager når man er syk. Det er for øyeblikket stor pågang i grisebua. Noen kommer faktisk for å sjekke regelmessig hver uke, eller hver gang de er lei av jobben eller skolen.

Svineinfluensa sprer seg fra menneske til menneske raskere enn sangene til Jonas Brothers (også kjent som Satans små leketøy), og sees for å være den mest aggressive sykdommen for tiden. Det sier i alle fall Macgyver som prøver å lage en vaksine bestående av binders, hestemøkk og gaffateip.

Hvis du har hatt svineinfluensa, er du et svin, fordi det er bare svin som får svineinfluensa.

SymptomerRediger

Dersom det høres ut som pasienten grynter når han eller hun ser en løs dame/mann, og i tillegg føler dragning mot søppelmat, er dette en temmelig sikker diagnose på svineinfluensa. Det er forventet at denne lysten på horer og usunn mat vil tilta når vi etterhvert nærmer oss jul, da det er masse julesylte og bacon å få.

Andre symptomer: dersom du våkner en dag og du ser deg i speilet, og at du har fått nesen til NASSE. da har du blitt smittet.

VaksineRediger

Det er vissnok mulig å skaffe en vaksine mot denne "sykdommen." Vi i Ikkepedia har undersøkt analytiske dokumenter av vaksinen, og det viser seg at vaksinen gjør noe helt annet enn å forebygge sykdom. Vaksinen er kraftig nok til å knerte både yngre og eldre mennesker, og vil gi personer i aldren 16-45 år en syk trang til å ta unødvendige medisiner og hygieneutstyr. Vår egen forhenværende helseminister Helse Hansen (ikke Barack Obama) som nå er rådgiver med hovedtema "hvordan dumme seg ut i media", har blitt rammet, men rakk å bruke 600 millioner av statens penger på 9 millioner doser til 4,7 millioner nordmenn. Om du føler deg syk akkurat nå kan du dø. Du burde løpe. Hvis du ikke løper så dør du. Dø dø dø. Gå og dø. Køddaprank. Ikke gå og dø. Da kan du nemlig dø. Å dø er ikke veldig gøy. For når du er dø, er du dø. Nok om døden for nå. Men du kan dø.

Sofasvin-influensaRediger

En ny versjon av sykdommen svineinfluensa er nå kommet. den heter sofasvin influensa og ble oppdaget i 2012 av Silje og Karen på brus- og chips-universitetet i London, denne er ekstremt farlig. Sykdommen kommer av små virus (også kalt fettceller) som legger seg på lårene og magen og gjør deg ekstremt lat og giddalaus. Hvis du skulle komme i kontakt med dette viruset ber vi deg øyeblikkelig oppsøke et treningsstudio. symptomer på denne sykdommen er at de går med forskjellige sokker, leser avisen oppned, vill ikke rikke seg fra sofaen og får kalkunhals. sykdomen slår oftest ut på menn mellom 20 og 40 år. Hvis du kjenner noen med denne sykdommen som for eksempel din mann eller bror ber vi deg gi ham en sportsdrikk og sende han direkte på treningsstudio. Det er ytterst farlig hvis du lar han ligge videre på sofaen. Kvinner er heldigvis imun mot denne sykdommen, hvertfall de fleste. Hvis du er overvektig, uavhengig av kjønn, er du ekstremt utsatt for denne sykdommen. Da burde du ta for deg noen sikkerhetstiltak. Begynn å mosjonere og spise sundt. Vekta vil nå bli din beste venn. Sykdommen kan være arvelig, men kan også oppstå når du minst venter det. Oftest under dype deprisjoner og etter kjipe hendelser. Vi vil be deg hjelpe oss å stoppe spredningen av denne forferdelige familiesplittende sykdommen.


Fyllesvin-influensaRediger

Fyllesvin-influensaen er en forverret versjon av vanlig svineinfluensa, oppstår vanligvis hver 6. eller 7. dag - spesielt fredag og lørdag. Influensaen smitter hovedsakelig mennesker som lever i alkoholens (deilige) påvirkning. Influensaen sprer seg som ild på tørt gress i den norske befolkningen. Drukkenbolt byen Drammen er hardt rammet. Det er ventet at sykdommen snart vil utvikle seg til en pandemi større og frykteligere enn noe vi har sett før.

 
Det blir virkelig farlig når fugleinfluensaen blander seg med svineinfluensaen

Til slutt - noen ord fra huslegenRediger

-Som lege blir jeg ofte spurt "har jeg svineinfluensa?". Mitt svar er alltid det samme - nei. Det man faktisk har er en undertype av vanlig influensa som kalles vanlig influensa eller tror-jeg-er-syk-noen-dager-influensaen, dens fulle navn er Borus Tediossissimus Normalis. Denne formen for influensa oppstår når en pasient blir eksponert for avisartikler, fra for eksempel VG eller Dagbladet som detaljert beskriver symptomene på svineinfluensa. Det er ingen som unngår alle disse symptomene. Pasienten blir helt overveldet av denne kontinuerlige propagandaen og blir etterhvert som et gnagsår i øret på sine venner og kolleger, der vedkommende med detaljerte beskrivelser forteller at han har svineinflunsa. Men dette er altså sjelden tilfelle.