«Når jeg var student... Yes we can!»

- Obama om studentlivet sitt

Student er et rart dyr som ble oppdaget av Charles Darwin i 1745. Møter du en flokk studenter, la den være. De angriper i raskt og stinker alkohol. De protesterer på ALT, spesielt alt som har med politikk å gjøre. De vil forandre systemet, bryte regler og drikke mengder med brus. Men mest av alt vil de få spynorsken ut av skolen. Det finnes enkelte flokker som har en tro på at politikk kan løse alkoholmangelen deres.

OpprinnelseRediger

Man antar at disse såkalte studentene kommer fra små steder over hele verden, men de samles i store byer som for eks. Trondheim. Grunnen til at disse menneskene ikke holder seg i de små stedene sine, er fordi de stakkars andre menneskene som bor der er møkkalei av dem, de tar opp mye plass, koster mye penger og lager mye bråk. Dette var greit så lenge de bare var ungdommer, nå har omverden mistet sympatien for dem og kastet dem ut i den virkelige verden, en verden med matte og norsk språkhistorie.

UtseendeRediger

Disse studentene går ofte i siste mote, det eneste som ikke stemmer helt overens er de kjempetunge sekkene, fulle av bøker og deres bærbare PCer som de bestandig drasser rundt på. Så de er lett gjenkjennelige der de sitter på bibliotekene eller kafeene sine med det ene øyet på kaffekoppen og det andre på PC-skjermen. De er også lett gjenkjennelige ved at de som regel løper. Uansett hvor de skal har de alltid dårlig tid, men det gjør at de får litt trim. Og det er bra oppi all den fastfood-spisingen.

SpisevanerRediger

Mange studenter er faktisk overraskende gode til matlaging, men den velkjente dårlige tiden går igjen her også. Selvfølgelig spiller også dårlig økonomi en viktig rolle, noe som også kjennetegner dem. Derfor ender de som regel opp men dårlig junkfood som butikk-pizza, kebab, potetgull og Coca-Cola.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!