Stockholm

StockholmRediger

Stockholm er wannabe-norges hovedstad. Stockholm ligger nesten midt i Danmark mellom Amerika og Sovjet. Folk som bor i Stockholm er ofte kalt Svensker, kjære søster, eller taperene av svenske vitser.


KoreakrigenRediger

Under Koreakrigen i 1890, var Stockholm på Nord-Koreas side og på grunn av deres samarbeid fikk Stockholm en Nord-Koreansk konge som heter Harald hårfarge. Nord-Korea på sin side fikk et halvt Korea og en folkekjær, demokratisk leder kalt Kim-Jong-Un. I nyere tider skal Stockholm ha hjulpet Nord-Korea i å utvikle baselistiske misiler, som er misilier som slipper basilisker over andre land. På grunn av dette er USA og Sovjet sur på Stockholm og Nord-Korea og velger derfor å gjevnelig slippe bomber over Norge.


I verdenRediger

I verden er Stockholm kjent for å produsere svenske kjøttbullar, basilistiske missiler, legoland og frihetsgudinnen. De har også i det siste blitt anklaget for drapet Jon F Kennedy som var president i Sør-Korea, og for ha forsøkt å oppfinne tarentellaen. De har også laget klesbutikken Ikea, som består av mange deler og uforstålige bruksanvisninger.


KulturRediger

De fleste svensker lukter vondt som resultat av sitt ekstreme inntak av nasjonalretten strömsuring, er en en sur person som har fått en stor strømregning. Svensker er glade i krig, og har derfor startet utallige verdenskriger som, 1. og 2. og 4. verdenskrig, i tillegg til Koreakrigen, Napoleonskrigen og Lofotkrigen. Svensker er ofte kjent som tapere, men nekter for at de er det. Svenskene i Stockholm mener at de oppfant oksygen og har flere ganger prøvd å ta patent på det. Stockholm hevder også at de laget Mount Everest, som er det dypeste punktet på Mars.


GeografiRediger

Stockholm består av to deler, Øst og Vest-Stockholm. Begge styres av Kommunisten Harald hårfarge.