Squash (mat)

NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Squash (mat), men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for Squash.

Squash.jpg

Squash er en blanding av frukt og grønnsak. Squash er en del av arten cucurbita, og spilles innedørs av to eller fire spillere. Fargen på squashen er som regel grønn men den kan også være gul. Squash regnes av mange som en meget fysisk krevende grønnsak.

I Norge er squash organisert under Norges Squashforbund. Det er en grønn agurk ting. Det er også mange som holder på med squash på en uorganiserte basis. Squash har generelet et visst innhold av naturlige uttrekk av frukt og bær som etter fortynning med vann gjør squashen drikkeferdig. Det er ingen ingen minstekrav til råsaftinnhold for squash, og alle kan i utgangspunktet spille så lenge de har en racket og en fersk squash. Squash kan også nytes til et godt måltid (eller ikke), og den kan både stekes, kokes og kuttes etter smak og behag. Om det er flere deltakere i måltidet, vil det anbefales å bruke fler squasher. Husk å alltid vaske racketene etter bruk, for man blir så hekta at man vil spille igjen!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.