Spinat er noen ekle greier.

Stubbe.png
Denne såkalte ingressen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


HistorieRediger

Spinat ble opprettet i 1814 etter fire dager med hardt arbeid og litt fiskeinvoller. Lagingen av spinat ble selvfølgelig en suksess blandt barnemisbrukere og folk som hater verden. Spinat er skipperns favorittmat og blir brukt i matretter som får de fleste til å ville spy. I 1954 ble spinat ulovlig i noen land fordi folk kunne bruke det som narkotika, 32 dødsfall av spinat ble registrert av i 1960. I 1980 ble det lovlig igjen å selge det. Skaperen av spinat gikk under navnet «Satan selv» og de som likte det ble kalt «satans slaver». I 1992 ble spinatprodusering i vietnam et stort problem, og det ble ulovlig i Vietnam igjen. I den jødiske mytologi sies det at hvis du spiser spinat blir du en geit. Dette ble da vist feil i 1939 da Adolf Hitler beviste at mennesker ikke kan bli geit, og mobbet da et par millioner jøder. I dag er spinat en glemt rett og blir kun spist av gamlinger(somregel enker).

Andre verdeskrigs sammenheng med spinatRediger

Mange vet ikke at Hitler startet krigen fordi han ikke likte spinat som jødene skapte. Han ville ta igjen ved å bare mobbe noen «få» jøder. Han fikk aldri noe fengselsstraff etter som han ble forgiftet av spinat i 1945.