Forskjell mellom versjoner av «Ikkenytt:Gassangrep på ELVIS»

m
ingen redigeringsforklaring
m (Lemenlemenlemen flyttet siden Gassangrepet på ELVIS til Ikkenytt:Gassangrepet på ELVIS uten å etterlate en omdirigering: Riktig navnerom)
m
{{ikkenytt:Meny}}
{{dato|23 februar 2021}}
[[Fil:Hydrogen-sulfide-3D-balls.png|miniatyr|Hydrogensulfid]]
 
Den 23. februar 2021 spredte en mystisk gass seg via ventilasjonsanlegget i B- og C-fløy på Elverum Videregående Skole (ELVIS). Etter kort tid, begynte noen elever å lukte en svovelliknende dunst, Arne Robot uttalte om hendelsen: "Det var nok noen som puttet noe i ventilasjonsanlegget, jeg er akustisk"(Robot, A. 2021). Hele B- og C-fløy ble fort evakuert, og Arne Robot fortalte også om dette: "Mange var redde, men jeg var ikke det, jeg er akustisk"(Robot, A. 2021). Etter kort tid, besluttet kriseteamet til PST at de måtte evakuere bygget siden duften hadde begynt å spre seg til andre deler av skolen. Etterforskere har i etterkant blitt enige om at gassen som ble brukt var hydrogensulfid.
 
== Hendelsen ==
 
Den 23 februar 2021 spredte en mystisk gass seg via ventilasjonsanlegget i B- og C-fløy på Elverum Videregående Skole (ELVIS). Etter kort tid, begynte noen elever å lukte en svovelliknende dunst, Arne Robot uttalte om hendelsen: "Det var nok noen som puttet noe i ventilasjonsanlegget, jeg er akustisk"(Robot, A. 2021). Hele B- og C-fløy ble fort evakuert, og Arne Robot fortalte også om dette: "Mange var redde, men jeg var ikke det, jeg er akustisk"(Robot, A. 2021). Etter kort tid, besluttet kriseteamet til PST at de måtte evakuere bygget siden duften hadde begynt å spre seg til andre deler av skolen. Etterforskere har i etterkant blitt enige om at gassen som ble brukt var hydrogensulfid.
 
 
== Gassen ==
4 416

redigeringer