Forskjell mellom versjoner av «Nærbø»

1 004 byte lagt til ,  23 februar
m
ingen redigeringsforklaring
m
 
Nærbø er kjent for å være eneste sted i [[Norge]] der politiet ikke har god oversikt over det kriminelle miljøet. alle som tar toget til nærbø reiser vanligvis med det første toget tilbake, siden nærbø er det mange som seller alt av narkotika du kan drømme om. et samfunn med flere dealere og narkiser enn steiner! Nærbø er også kjent som jærens ghetto. pga alle går med kniv eller andre typer våpen.
 
== Skole ==
:)
Nærbø har flere skoler, men Nærbø Ungdomsskole er mest kjent for å bygge atomvåpen.
Det er heller ikke uvanlig med privatskoler, eks. [[Tryggheim]], som er sponset av organisasjoner som Breiviks "Superhemmeligeorganisasjon". I naturfagsrommet, hvor de fleste elevene oppholder seg, blir det bygd atomvåpen og ikke minst atombomber. Viss ikke elevene er interessert i å lage atomvåpen, kan elevene selge stoff til lærere og foreldre. Slik tryggheims vise rektor gjorde før han ble kicka ut.
 
Nærbø ungdomskole er også kjent for å slå elever og utnytte de seksuelt... Dette er en krevende plass å vær lærer fordi det blir så mye voldtekt og politiet blir alltid tillkalt på torsdager som er selve knulletorsdag dagen (det er når politiet utnytter folk).
 
==Militæret==
Alle menn mellom 7 og 80 år er vernepliktige og må tjene minst 13 år i militæret, med taktikkene og utstyret fra [[1. verdenskrig]].
Barn mellom 1-99 års alderen blir utnyttet seksuelt som sex-dukker.
 
==Råner=Miljø= Alle he konna drifta si de va 10 år=
DET ER MØYE VOLVO OG VW på Nibbø.
 
{{fylke|Rogaland}}
4 410

redigeringer