Forskjell mellom versjoner av «Pølse»

770 byte lagt til ,  18. sep. 2020 kl. 16:18
m
Tilbakestilte endringer av 81.166.106.76 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen
Tagger: Mobilredigering Mobilwebredigering
m (Tilbakestilte endringer av 81.166.106.76 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen)
Tagg: Tilbakestilling
{{sitat| Jeg ville ikke ha spist den der om jeg var deg|Gilde-ansatt | pølse|}}
 
== Generelt pølse ==
== Generelt pølse = Pølsa også kalt for hot dog er egentlig ein slange i forkledning!!! Så ikkje spis pølser!!!!!!!!! Det var det som skjedde med Jack the ripper og Adolf Hitler di spise ein slange pølse!!! ADVARSEL SKJEKK OM DET ER SLANGE I FORKLEDNIG før du spiser pølse!
 
Pølsa ble oppfunnet av den berømte keiser Djengis Hitler, faren til Ghengis Khan(Ghengis K
Før i tiden trodde nordmennene at pølsen var en gave fra gudene Adolf Hitler. Dette var på 2000-tallet og helt til 2016. Da fant vi ut at det ble egentlig laget av den originale storgrisen Erna Solberg.
han blir ofte kalt [[Djengis Khan]]). Dette er egentlig bare tull, pølsa ble funnet opp i [[Danmark]] av danske [[bønner]]. Ordet pølse kommer fra det svenske ordet Pølsenia, som betyr "Å dele dine følelser med andre som egentlig ikke trenger det, men man gjør det likevel". Pølse kan minne litt om bløtkake, men forskjellen er at det er grus i midten og den er innpakket i støvsugerposer.
'''Pølse''' er et vakkert [[ord]]. Et usedvanlig vakkert ord. Det begynner med [[Ikktionary:P|P]], så kommer [[Øl|ØL]], og så kommer [[Sverige|SE]], det du gjør med øynene. Et av de mest markante særpregene ved ordet "pølse" er at det ikke rimer på noe (bortsettfra konjeralikupartyfanølse, men det er det svært få som vet hva er). Er det ikke fantastisk? Det finnes flere typer pølse, spisepølse eller [[sjøpølse]].
Skal en legge godviljen til, så kan pølse rime på "føøølse", som i "følelse".
 
Før i tiden trodde nordmennene at pølsen var en gave fra gudene Kong Harald og Adolf Hitler. Dette var på 2000-tallet og helt til 2016. Da fant vi ut at det ble egentlig laget av den originale storgrisen Erna Solberg.
Allt dette er sant!!!
 
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
7 609

redigeringer