Forskjell mellom versjoner av «Pølse»

531 byte fjernet ,  10. sep. 2020 kl. 13:53
ingen redigeringsforklaring
m (Tilbakestilte endringer av 2A02:2121:282:E4C7:0:12:980A:9B01 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Hypera)
Tagg: Tilbakestilling
{{sitat| Jeg ville ikke ha spist den der om jeg var deg|Gilde-ansatt | pølse|}}
 
== Generelt pølse ==
Pølsen også kalt for hot dog er egentlig ein slange i forkledning. Når du spiser en pølse så kan det vere at det er en slange. Og viss det er en slange så vil den slangen spise opp alle innvollene dine så husk sjekk om det er en slange inni pølsa før du spiser den. Viss du har hørt om Jack the ripper så vet du sikker at han ikke var så snill, men grunnen til det var at han spise en pølse som var en slange i og den slangen overtok kroppen hans så han ble veldig slem.
 
Pølsa ble oppfunnet av den berømte keiser Djengis Hitler, faren til Ghengis Khan(Ghengis K
han blir ofte kalt [[Djengis Khan]]). Dette er egentlig bare tull, pølsa ble funnet opp i [[Danmark]] av danske [[bønner]]. Ordet pølse kommer fra det svenske ordet Pølsenia, som betyr "Å dele dine følelser med andre som egentlig ikke trenger det, men man gjør det likevel". Pølse kan minne litt om bløtkake, men forskjellen er at det er grus i midten og den er innpakket i støvsugerposer.
'''Pølse''' er et vakkert [[ord]]. Et usedvanlig vakkert ord. Det begynner med [[Ikktionary:P|P]], så kommer [[Øl|ØL]], og så kommer [[Sverige|SE]], det du gjør med øynene. Et av de mest markante særpregene ved ordet "pølse" er at det ikke rimer på noe (bortsettfra konjeralikupartyfanølse, men det er det svært få som vet hva er). Er det ikke fantastisk? Det finnes flere typer pølse, spisepølse eller [[sjøpølse]].
Skal en legge godviljen til, så kan pølse rime på "føøølse", som i "følelse".
 
Før i tiden trodde nordmennene at pølsen var en gave fra gudene Kong Harald og Adolf Hitler. Dette var på 2000-tallet og helt til 2016. Da fant vi ut at det ble egentlig laget av den originale storgrisen Erna Solberg.
Anonym bruker