Forskjell mellom versjoner av «Elvis Presley»

Ingen endring i størrelse ,  9. des. 2018 kl. 21:42
fmt
(lnk)
(fmt)
{{Under konstruksjon}}
 
{{sitat|I think the jailhouse rock!!|Chuck Norris som akkurat kom ut av "[[The green mile]]".|}}
 
'''Elvis Presley''' (må ikke forveksles med "synge-[[Elvis]]") er også kjent som Elvaii Prestalee som moren hans kalte han. Han var en japansk unge som vokste opp på 1937-tallet. Hans far var [[Genghis Khan]] som trodde at han var leder av
 
== Elvis Presley ==
 
 
Elvis Presley (må ikke forveksles med "synge-[[Elvis]]") er også kjent som Elvaii Prestalee som moren hans kalte han. Han var en japansk unge som vokste opp på 1937-tallet. Hans far var [[Genghis Khan]] som trodde at han var leder av
den japanske slummen. Sammen med moren til Elvaii dro faren rundt på de offentlige toalettene og prøvde å få tak i så mye som mulig av restene på de forskjellige do-børstene rundt forbi.
 
 
Navnet "Elvaii R. Prestalee" stammer oprinnelig fra den gangen moren til Elvaii Falt på trynet ned fra [[twin towers]]. Da hun våknet fra den skittene bakken, trodde hun at hun bafant seg i et toalett på Pearl Harbour i Hovedstaden Hawaii. I ettertiden begynte hun å kalle flodsvinet sitt for Elvioo, som senere ble til sønnens navn, Elvaii. Faren til Elvaii synes at navnet var så drit-stygt at han begynte å blande [[suicide-piller]] i frokostblandingen sin.
 
 
====Familie====
 
Elvaii mistet sin bror tidlig i den japanske "smør-krisa". Grunnen var at broren fikk så stor smørmangel at han fikk klamydia-herpes. Broren som het Phoung Lama, også kjent som [[Psy]] (noodle style) ble etter hvert kalt [[Mr.Lee]] på grunn av sine rare bevegelser under upside-down-youga timene sine på tempel-skolen. [[Mr.Lee]] var i tillegg oppfinneren av den drit-trege retten, nudler. Nudler er strimler av tapet, stappet inn i en tørketrommel for så å bli siklet på av en emo-mushroom, og puttet opp i en tiggerkopp med lokk.
Nudler ble en suksess i halve latvia, hvor de trodde det var et middel som tettet igjen hullene på de fillete klærne som de fant i ødelagte [[fretex]] containere.
 
De nærmeste naboene hans var; [[mummitrollet]], [[Barack Obama]], [[Osama bin Laden]], hans bror [[Mr.Lee]] og noen [[random]] [[narkomane]] som levde nederst i næringskjden til Elvaii.
 
 
====Smør-krisa====
 
Den japanske [[smør-krisa]], den tiden hvor Elvaii mistet broren sin, bidro til at Buddha-figurene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemlig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste.
En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" fordi han rullet bortover en [[random]] vei og traff noen vei-kjegler. Denne sporten ble i ettertid kalt "bolwing" også kjent som "balle-vinge" på [[norsk]].
 
====Elvaiis beste uttalelser:====
"{{Sitat|Blil noe meh på å spise nudle?"|Elvaiis}}
 
"{{Sitat|Stå stile, jæi skal splaye dæi, duu skaal se bla out!"|Elvaiis}}
"Blil noe meh på å spise nudle?"
"{{Sitat|Bli meh mæi jem, la oss loundhouse-kicke noeh nudleboksel!"|Elvaiis}}
 
"Stå stile, jæi skal splaye dæi, duu skaal se bla out!"
 
"Bli meh mæi jem, la oss loundhouse-kicke noeh nudleboksel!"
 
[[bar:Elvis Presley]]
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 326

redigeringer