Forskjell mellom versjoner av «FBI»

111 byte fjernet ,  9. des. 2018 kl. 07:54
lnk, fmt
m
(lnk, fmt)
 
== Hvem er de, og hva gjør de? ==
 
Hei jeg er en bolle. :)
-Jeg liker også å fjerte på pappas sitt ansikt
FBI sørger for at du kan leve trygt ved å filme personer som har driti seg ut ved kjøp av et eller annet, deretter filme personene som solgte produktet til de såkalte "idiotene". Budskapet vises så på den internasjonale, verdenskjente, kritikerroste, Oscarvinnende kanalen TV2. I noen tilfeller (rundt 80 %) har innslagene ingen effekt, ved siden av at de stakkarslige innkjøperne har fått vist hele verden hvor lettlurte de er.
 
== FBI-agenter ==
 
 
Det er flere verdenskjente fjes på agentlisten til FBI. Dette er fordi organisasjonen har det som en vane å ansette de mest trendsettende, hotte, internasjonalt elskede megastjernene i verden. Noen av de mest kjente av disse superkjendisene er Klaus Hagerup, Gunnar Stålsett og Fredric Riis Johannsen. Disse er mest kjent som middelmådig barneforfatter, tidligere biskop og oljeminister, men de er i all (supermegaultraüber)statshemmelighet agenter i FBI. Hvis noen dokumenter som kunne bekrefte dette noensinne ble funnet av utenforstående, ville de selvdestrueres ved øyenkontakt, så ta noen steg tilbake mens PC’en din blåses til himmels. De kommer ofte inn i stringtruser og bikinier. Redskaper politi KØLLE
 
== Takketaler til FBI ==
 
 
De svært mange (15-20) personene som FBI med suksess har hjulpet har ofte lagt igjen en liten takketale. Her er noen utdrag fra noen av dem.
 
 
== FBI-forvirrelser ==
 
 
Det er mange som har tatt grove feil når det kommer til hva FBI står for. Vanlige mistolkninger er Female Body Inspectors, Futile Bullshit Investigation, Federal Breast Inspectors og Federal Bureau of Investigations.
 
[[de:FBI]]
[[en:Federal Bureau of Investigation]]
[[eo:Federal Bureau of Investigation]]
[[es:FBI]]
[[fi:FBI]]
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 406

redigeringer