Forskjell mellom versjoner av «Elvis Presley»

956 byte lagt til ,  9. mar. 2018 kl. 08:54
m
Tilbakestilte endring av 193.156.161.94 (diskusjon) til siste versjon av What here area team
m (Tilbakestilte endring av 193.156.161.94 (diskusjon) til siste versjon av What here area team)
[[Fil:Japanese-elvis-japanese-japan-elvis-cool-haha-wtf-demotivational-poster-1224170135.jpg|thumb|right|Dette er et bilde av Elvaii som "poser-like-a-pro" foran en bildeboks også kjent som "kamera".]]
 
Navnet "Elvaii R. Prestalee" stammer oprinnelig fra den gangen moren til Elvaii Falt på trynet ned fra [[twin towers]]. Da hun våknet fra den skittene bakken, trodde hun at hun bafant seg i et toalett på Pearl Harbour i Hovedstaden Hawaii. I ettertiden begynte hun å kalle flodsvinet sitt for Elvioo, som senere ble til sønnens navnet hansnavn, Elvaii. Faren til Elvaii synes at navnet var så drit-stygt at han begynte å blande [[suicide-piller]] i frokostblandingen sin.
 
 
====Familie====
Elvis er fake!!!!!!
 
Elvaii mistet sin bror tidlig i den japanske "smør-krisa". Grunnen var at broren fikk så stor smørmangel at han fikk klamydia-herpes. Broren som het Phoung Lama, også kjent som [[Psy]] (noodle style) ble etter hvert kalt [[Mr.Lee]] på grunn av sine rare bevegelser under upside-down-youga timene sine på tempel-skolen. [[Mr.Lee]] var i tillegg oppfinneren av den drit-trege retten, nudler. Nudler er strimler av tapet, stappet inn i en tørketrommel for så å bli siklet på av en emo-mushroom, og puttet opp i en tiggerkopp med lokk.
Nudler ble en suksess i halve latvia, hvor de trodde det var et middel som tettet igjen hullene på de fillete klærne som de fant i ødelagte [[fretex]] containere.
 
Broren til Elvaii ble ikke død, men kom bort fra Elvaii når de var å kikket på noen [[narkomane]] som blåste opp ballonger med [[random]] form. Broren fikk smake litt [[heroin]] og begynte å grave et hull.(Han ble påvirket av de randome ballongene).
 
==Oppvekst==
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 326

redigeringer