Forskjell mellom versjoner av «Krattebøl - Bunes»

1 byte fjernet ,  21. jan. 2018 kl. 14:04
m
Tilbakestilte endring av 2A02:2121:343:1C39:0:50:1213:2C01 (diskusjon) til siste versjon av Rody45
m (Tilbakestilte endring av 2A02:2121:343:1C39:0:50:1213:2C01 (diskusjon) til siste versjon av Rody45)
Av feider med nabostammer har det alltid vært kamp med mosokninger hvor de fleste kamper har funnet sted på Vonheim, noen på Trudvang men de ble ofte forstyrret av Æsvællinger og Gullverkinger og da ble det bare kjedelig og sloss. Feidene med mosokningene ble gravlagt i August 1975 og siden har det bare vært fred og ro. Noen oppblussinger har det vært, senest da premiesamlingen til Mogutten ble forsøkt flyttet fra Mo gamle kommunehus til Sand. Ellers har det alltid vært feider med Oppstadbakkinger eller seigmenn som de omtales i Pion. Feidene med Oppstadbakkinger foregår imidlertid kun etter mørkets frembrudd, på dagtid er Pionerer og Nord-Odølinger forøvrig de beste venner med Oppstadbakkinger men om kvelden bryter helvete løs igjen. Man tror dette kommer av at disse folkeslagene er nøvre og ikke gidder betale kontigent på treningsstudio, idrettslag o.l. Det er god nok trening og sløss hver helg hvis man er av sted resten av uka.
 
Det har vært utkjempet store sjøslag på Storsjøen mellom nord-odølinger og sør-ķodølingerodølinger. Sør-odølingene har sendt oppstadbakkinger for å kjempe sin sak mens nord-odølingene har sendt pionerer fra Bunes Krattebøl området. Hvis man ser på kartet over kommunegrensa mellom nord og sør ser man i dag at denne svinger nord av Rovøya. Enhver pappskalle forstår at det må være feil. Dette ble utfallet av det store slaget ved Fleskeholmen i 1952 som oppstadbakkingene vant ved hjelp av stort inntak av seigmenn i løs vekt og hjemmebrent, doping med andre ord.
På sommerstid kan man i dag se armadaer av fritidsbåter som patruljerer kommunegrensa i Rovøysundet på sommerstid og la seg lure til å tro at dette er vanlige folk. Det er det ikke. Det er militante oppstadbakkinger som oppfører seg som nordkoreanere. På vinterstid er Storsjøen islagt, noe som medfører at seigmennene må ty til ubåter og seiler ut fra marinebasen på Ringås. Rett som det er lager de råk nord for Rovøya der de stikker periskopet opp på natterstid, aldri på dagtid da de er redde for å få juling. Nord-Odal kommunestyre kommer til å måtte bevilge noen millioner med det første slik at det kan kjøpes inn noen brukte bombefly. På den måte kan man bombe marinebasen på Ringås tilbake til steinalderen der den hører hjemme og flytte kommunegrensa på sørsiden av Øyen. Da tenkjer je je læll, faanskjæræmæ.
 
==Undervisning==
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 289

redigeringer