Forskjell mellom versjoner av «Donald Trump»

389 byte lagt til ,  7. feb. 2017 kl. 16:29
setter tilbake gode endringer i perioden fra og med begynnelsen av 1. beskyttelseperiode til nest forrige versjon.
m (Beskyttet «Donald Trump»: Gjentatt hærverk: Til bidragsytere: dere er velkommen til å bidra med ytterlig god humor, men legg bort det hjerneløse tøvet. E-post: [email protected] ([Redigering=Tillat kun autobekreftede brukere] (ubestemt) [...)
(setter tilbake gode endringer i perioden fra og med begynnelsen av 1. beskyttelseperiode til nest forrige versjon.)
==Personlig liv==
Det var opprinnelig syv i søskenflokken, men noen ble spist av resten av familien på grunn av matmangel. Ettersom Slovenia er et alpeland vokste han opp i et kaldt og tøft miljø. På starten av 1900-tallet migrerte han til USA for å søke lykken. Dessverre endte han opp som <s>prostituert</s> assistent-rådgiver for en betydelig del homofile forretningsmenn. Derfor hans stoppord "huge". Yrket gav ham en del kontakter, spesielt i politikken.
 
Donald Trumps hår er viden kjent, og et spørsmål mange stiller seg, er om det er en tupé, eller om det er hans ekte hår. Den sanne historien er at han fikk kreft, og måtte behandles med cellegift. Derfor mistet han alt håret. Heldigvis for han, brukte litt av sitt lille lån på én million dollar, på en 3D-kopi av håret hans, når han hadde pyntet det og stelt med det lenge.
 
==Profesjonell karriere==
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 289

redigeringer