Forskjell mellom versjoner av «Ilseng»

172 byte fjernet ,  31. jan. 2017 kl. 19:37
- uthenging
(- uthenging)
 
'''Ilseng''' er et av Norges aller største byer med et folketall på ca. 150. På Ilseng har de både [[butikk]], [[fengsel]] og verdens største fotballarena, nemlig Ilseng Stadion. Stedet er kjent for sitt rike folkeliv og mange turister fra andre storbyer har dratt innom hver sommer for å plukke [[stein]] på åkeren og nyte noe de ikke har opplevd på generasjoner, grunnet mangel på åker i hjemlandet.
 
Ilsengs loffer heter Ronny OlafsenOlaf, han finansieres av NAV. Hans livsmotto er "Alt du ser her, er mitt!". Olaf er en fabelaktig jeger! Iløpet av sine 3 år i "gamet" har han tatt livet av like mye småvilt som en gjennomsnittlig lastebilsjåfør gjør iløpet av to uker.
Ronny er en fabelaktig jeger! Iløpet av sine 3 år i "gamet" har han tatt livet av like mye småvilt som en gjennomsnittlig lastebilsjåfør gjør iløpet av to uker.
 
Av kjendiser som har sittet inne på Ilseng, er forretningsmannen fra [[Molde]], [[Kjell Inge Røkke]] og fotballspilleren [[Oluwasegun Abiodun]] de beste eksemplene. Førstnevnte fordi han kjørte med ugyldig [[båtførerbevis]], men han hadde vel råd til å skaffe seg et gyldig et med den store bankkontoen.
 
{{bilde}}
 
i ilseng bor det en gutt som heter eivind, han har mentale problemer og sliter med livet sitt. men siden ilseng har tilbud om psykisk hjelp, går det bra med han
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 289

redigeringer