Forskjell mellom versjoner av «Liverpool FC»

1 926 byte fjernet ,  22. feb. 2016 kl. 08:36
Endring
(Endring)
{{Mal:Semi-beskyttet}}
 
{{britisk}}
[[Bilde:Liverpool_badge.jpg|right]]
'''Liverpool FC''' (eller som det nå heter, «'''The Mickey Mousers Football Franchise Ltd.'''», etablert i 2007) er et [[fotballag]] i [[Liverpool]] i [[England]] i [[Storbritannia]] i [[Europa]] i [[verden]] i [[melkeveien]] i [[universet]], slik det står på deres offisielle [[piczo]]-side. Teorier går ut på at laget ble stiftet av en DjevelskGuddommelig kraft grunnet deres forferdeligefantastiske resultater både i den hjemlige ligaen og ute i [[Europa]].
 
 
==Historie==
Klubben ble etter ryktene stiftet i år 1996 i Tjernobyl1342 før vanlig tidsregningKristus (FVTFK). Deres første kamp var mot Gladiatorene FC 35. april 1343 FK, ledet av tidligere toppspiller [[Julius Cæsar]]. Kampen ble henholdsvisvunnet tapt firesifret (det egentlige resultatet er uklart p.g.a resultattavlen ble voldtatt av Rafael Benitez)60-0. [[George W. Bush]] ble forøvrig syvselvmålscorer i kampen for Liverpool. Siden Liverpool spillerne var så dumme at de ikke kjente igjen sine medspillere, ble det innført at de skulle spille med IQ'n på ryggen, noe de gjør den dag i dag. Treneren selv, Benitez, forklarer den enorme talentsatsingen med masseinnavl i hans eget slektstre.
 
56. juli 1376 FK begynte byggingen av den nye stadionen til Liverpool. Opprinnelig skulle den hete Analfield, men valgte heller An field som en forkortelse(Merk! korrekt navn: 'a field' ikke 'an field')Navnet på den nye Stadion skulle hetevar Anfield, siden en synsk person hadde sett et syn om at Liverpool 2 500 år senere skulle ha en stadion hetende [[Anfield]]. Historien viser at personen hadde rett. Stadionet sto ferdig 34. februar 1378 FK, altså to år før byggingen hadde startet. Noe som må sies er imponerende med tanke på teknologien på den tiden. Det ble en ultramoderne stadion med plass til hele 215 tilskuere. Altså 130 000 flere tilskuere enn noen andre lag kunne vise til. Dette var også kjent som den første stadion hvor gresset ikke var grønnere på den andre siden.
 
Deres nye stadion ble en strålende suksess, med fulle hus på hver eneste hjemmekamp. Inntektene fra kampene gjorde at Liverpool kunne kjøpe storscoreren [[Mikke Mus]] fra [[Manchester United FC|Manshitter United]] for en halv [[Egypt|egyptisk]] dollar 12. september 1375 FK, noe som var og er overgangsrekord. Mus spilte en stor rolle i det neste topplaget som vant Bingo-Berits divisjon 98 og [[McDonald|McDonalds]]-cupen 5 sesonger før den startet. [[masseinnavl]], [[genetiske mutasjoner]] og [[dendrofili]] sees på som den hellige treenighet for befolkningen i klubben.
 
Siden den gang har Liverpool vunnet det meste i fotballverdenen. Men det de fleste snakker om var da Liverpool vant den pretisjetunge Hamburger turneringen i 1567/1568 sesongen. De scoret hele 200 mål på den ene kampen de spilte denne sesongen. Etter kampen var det kjellerfest hos Josef Fritzl og Rafael "jeg-er-overvektig-med-homsepornoskjegg" Benitez.
 
Da [[Mikke Mus]] døde etter å få ett egg i hode under finalen i [[McDonald]]s cup styrtet Liverpool ned og vant bare cupen 45-29 og da deres manager, Harald Hårfagre, så dette tok han selvmord med hans gode venn, [[Kurt Cobain]]. Deres toppscorer gjennom tidene er [[Johnny Bravo]] som skorte hele 581, 580 var selvmål og det ene målet ble registert på poengtavla etter Rafael Benitez voldtok poengtavla, igjen.
Dette sjedde i cup finalen i Det [[Nord-Korea|Nord-Koreanske]] mesterskapet i [[Golf|Inne-golf]] mot [[Mancheser United FC|Manchester United]], da [[Siv Jensen]] gjorde debut.
Hun sang også Tripp Trapp Tresko med sin bestevenn, [[Mullah Krekar]]. Etter at [[Mullah Krekar]] voldtok [[Kim Jong-Il]] på åpen gate i [[Seoul]] i [[Sør-Korea]] på ''Vi hater Nord-Korea dagen'', etter dette ga [[Kim Jong-Il]] seieren til Liverpool.
 
Steven Gerrard, Fernando Torres og Jamie Carragher tiltrekkes av trær, og kom ut av skapet som dendrofile i en alder av fem.
 
==Meritter==
* '''Bestemor Ligaen:''' 13 ganger.
* '''Bedre enn Viking Cupen:''' 299 ganger.
* '''Spanish donkies cup:''' Hver gang.
* '''Klubb fotball i Paralympiks:''' 0 ganger, det var for tøft for dem.
* '''Selvmål cupen:''' 666 ganger
* '''Det Nord-Koreanske Mesterskapet i Inne-golf:''' 1 gang
 
==Kjente spillere==
* [[Mikke Mus]]
* Dirk Naut
* Ryan Bibel
* Stiv Den Gerrard
* Daniel Haggel
* manager: Rafael Bernesaus
{{Premier League}}
 
[[kategoriKategori:Engelske fotballag]]
 
{{Lennon}}
{{Premier League}}
[[kategori:Sport]]
[[kategori:Fotball]]
[[kategori:fotballag]]
[[kategori:Engelske fotballag]]
 
[[en:Mickey Mousers Football Franchise Ltd.]]
[[it:Liverpool F.C.]]
[[pl:Liverpool F.C.]]
63

redigeringer