Forskjell mellom versjoner av «Leieboerforening»

34 byte lagt til ,  16. des. 2015 kl. 17:13
ingen redigeringsforklaring
m
 
Leieboerforening ('''ofte misvisende kalt husleieforening''') organiserer de galeste og mest fryktinngytende leieboerne gjennom å tilby moralsk støtte og et utvalg ufine triks for å lure snille og vennligsinnede utleiere. Leieboerforeningene har gjennom en årrekke uviklet en omfattende verktøykasse av skitne triks - fortrinnsvis slik at utleierne sitter igjen med store økonomiske problemer etter selv bagatallmessige krangler. En av spesialiteten er å få leieboere som er kastet ut - '''kastet inn igjen og fortrinnsvis med hjelp av [[politi]]et.'''
 
[[politikk|Politisk]] hevder Leieboerforeningen at det kan være smart å leie bolig framfor å sette seg i en eviglang gjeldsforpliktelse til en [[privatbank]]. Det foregår også en konstant ordkrig mot '''Huseiernes Landsforbund og dens leder Peter Batta''', som organiserer utleierne.
 
Eksisterende leieboerforeninger i Oslo :
Eksisterende leieboerforeninger i Oslo ([http://www.leieboerforeningen.no] og [http://www.okl.no]) og i Bergen ([http://www.leieboerportalen.no]. Bergenserne er som vanlig kjent for å være de mest ytterligående.
*([http://www.leieboerforeningen.no] og [http://www.okl.no]).
I [[Bergen]].
*([http://www.leieboerportalen.no].
'''Bergenserne er som vanlig kjent for å være de mest ytterligående.'''
 
 
Anonym bruker