Forskjell mellom versjoner av «Forum:Administratorer»

427 byte lagt til ,  15. okt. 2015 kl. 15:52
m
ingen redigeringsforklaring
m
:: Ja en kan så si :-) men problemet for meg er f.eks at jeg er blank i sånn derre datagreier og ikke fikk fikset den forsiden. Skjønte ikke hvordan jeg skulle få til å få den tilbake til orginal. Sånn er det. Men jeg gjør ikke særlig mye annet enn å ønske nye poder velkommen. Ser jo gjennom noen sider med mye endringer. Det som er sikkert, er at det er ikke et eneste forsøk på at noen lager noe morsomt lenger. Stedet blir sakte men sikkert ødelagt. Og etter noen dagers stopp, kom det tilbake med diverse mangler. Menyene helt til venstre er endret (mye mangler) og jeg kan ikke å få redigert det hvis det er mulig. Så det blir som det blir.--[[Bruker:Rody45|rody45 ~OM]] ([[Brukerdiskusjon:Rody45|diskusjon]]) 15. okt. 2015 kl. 15:15 (UTC)
::: Når jeg først er her, Ve du hvordan en kan rette opp de forslagene som kommer fram (diverse begrunnelser)når du skal slette sider, blokkere osv. --[[Bruker:Rody45|rody45 ~OM]] ([[Brukerdiskusjon:Rody45|diskusjon]]) 15. okt. 2015 kl. 15:25 (UTC)
:::: Det ser ut til at MediaWiki (programvaren som kjører IkkepediA) er satt tilbake til standardinnstillinger. Jeg skal se hva jeg får gjort med venstremenyen når jeg får tid (og hvis jeg husker det). I mellomtiden kan du redigere blokkeringsvalgene selv ved å [[MediaWiki:Ipbreason-dropdown|trykke på denne linken <s>som for alt du vet fører til en pornoside</s>]] --{{Bruker:Howie/Sig}} 15. okt. 2015 kl. 15:52 (UTC)
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, oversight, rollback, Administratorer
2 953

redigeringer