Forskjell mellom versjoner av «Bruce Lee»

4 606 byte lagt til ,  7. jul. 2014 kl. 21:55
m
Tilbakestilte endring av 86.59.188.63 (diskusjon) til siste versjon av CartoonistHenning
(Erstatter siden med «bruce lee tror han kan fly med sine vinger|right == Hudfarge == Kategori:C-kjendiser Kategori:Tøffinger {{Potethode}} [[...»)
m (Tilbakestilte endring av 86.59.188.63 (diskusjon) til siste versjon av CartoonistHenning)
[[Bilde:bruce lee fly.jpg.png|bruce lee tror han kan fly med sine vinger|right]]
'''Bruce Lee''' ble født i 1929 i Kina kl. 02.14 kinesisk tid. Han var sønn av Bambi og en ukjent struts, og kom til verden etter en het natt i høyet bak den kinesiske mur, og har til dags dato store våte flekker på siden av muren som fungerer som oppvarmingsystem. Dette var et tegn på at barnet deres ville bli noe stort.
 
Da Mr. Lee kom til verden utstøtte han det som senere skulle bli hans varemerke, det sjærende "WAAATHA!" skriket sitt, komplett med slow-mo effekt og et ansiktsuttrykk som kunne skremt den nåverende verdenskriger, Chuck Norris. Den høyfrekvente lyden tok dessverre livet av hans elskede foreldre, og han ble adoptert av Spiderman og Iron Fist, som begge lenge hadde ønsket seg en sønn. Dette har senere blitt sett på som et feilgrep, da den unge krigeren presterte å rassere store deler av Hong Kong med sitt fryktede "One Inch Punch".
 
== Hudfarge ==
 
Bruce Lee kan også bruke det grusomme "dødsslaget" som er en umiddelbar død for enhver som blir truffet. (Utenom Lars Monsen, som kun fikk leamus i venstre kne). Slaget har tidligere forårsaket det folk sier var Amerikansk atombombe i Hiroshima.
 
Mange mennesker har lurt på hvorfor kinesiske småfolk er så sterke. Det er simpelthen så enkelt som at: de ble utsatt for en massiv dose kryptonitt da moderskipet til SuperMann kræsjlandet i Kina. Den kinesiske muren er bygget oppå moderskipet. Derfor har strålingen fra muren ikke bare gitt kineserne ekstrem stor styrke, men også ekstremt små peniser. Effekten fra kryptonitt minner sterkt om effekten av Anabole Steroider. Senere fant McGyver ut at det er samme stoff. Oppdagelsen fant sted da han prøvde en ny oppskrift fra TV2's frokost tv.
 
 
Bruce Lee lever fortsatt i dag, og driver mest med det samme som Batman gjør, nemlig å hjelpe gamle damer over veien. Hvis det mot formodning skulle komme noen kjeltringer for å stjele damenes edelstener, banker han dem helseløs mens han tar armehevinger på en hånd med en bil på ryggen. Bruce Lee klarer selvfølgelig å gjøre mer enn dette, men han gjør ikke mer pga lathet. Lee har vært den mest kjente bæreren av viruset i verden, og han har mottatt pengestøtte av Ari Pehn og Jens Stolt-Bergz for å forske på viruset. Fremgangen til forskningsgruppen er ikke kjent.
 
Bruce Lee er mest kjent for å ha banket Chuck Norris, selv om Chuck selvfølgeligt benekter dette. Bruce Lee er også kjent for sine fingerhevninger, med tjue elefanter på ryggen. MacGyver prøvde å utkonkurrere dette ved hjelp av litt plastelin, en TV-antenne, ett par sitroner og en potet, noe som ikke gikk så bra, da han endte opp med å sprenge Pearl Harbor.
 
Bruce lee havnet en gang i slåsskamp med Macgyver bruce slo til macgyver og knakk hånden fordi han traff swiss army kniven til Macgyver som vi alle vet er uknuselig og like hardt som ett eller annet metall eller steintype
 
 
== Kritikk ==
 
 
Bruce Lee har fått mye oppmerksomhet etter at Bruce Springsteen saksøkte han for å både ha samme fornavn, og for å være like gul som maisen han spiste den dagen søksmålet fant sted. Bruce Lee brukte Michael Jackson trikset og sa "It's just a simple skin disease" da Springsteen saksøkte hudfargen. Men Springsteen fikk uansett utbetalt 250 millioner dollar i oppreisning for at Bruce Lee tok samma navn.
 
I senere tid har Bruce Lee og Springsteen blitt gode venner, men Bruce Springsteen skal selv ha sagt " I do prefer Chuck Norris. I mean have you ever SEEN the guy! He's AWESOME!"
 
 
== Hudfarge ==
 
 
Bruce Lee's hudfarge har ofte vært et tema på flere nett sider og Bruce Lee har ikke ønsket å kommentere hvor han fikk den spessiel fargen på huden. Selv om mange antar dette er på grunn av at han kommer fra Kina.
[[Trond Espen Seim]], som i lengere tid har vært erklært stormanns gal, tok rollen som [[Varg Veum]] og prøvde å løse dette mysteriet. Han oppdaget til slutt et komplott hvor den russiske mafiaen betalte Ivar Dyrhaug for å fagre huden til Bruce Lee med svetten som oppstår mellom store tåen og den tåen som befinner seg til høyre for den etter at han har vært på "Beate for Beate".
Dessverre var det ingen som trodde på Trond Espen Seim siden han på denne tiden gikk med underbukser på hodet og kalte seg Varg Veum.
Da Bruce Lee saksøkte [[MacGyve]]r og [[Fredrik Skavlan]] , som hadde hyrt Trond Espen Seim, kom heldigvis Chuck Norris og roundkicked alle sammen i hjel. Heldigvis klarte MacGyver å vekke hele rettsalen, og et par uteliggere i Indonesia, til live ved hjelp av gaffa teip, et liggeunderlag og flytende atom avfall. Dette førte til at MacGyver fikk nobel prisen i litteratur.
 
 
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, oversight, rollback, Administratorer
2 953

redigeringer