Forskjell mellom versjoner av «Aftenpoften»

679 byte lagt til ,  24. aug. 2013 kl. 23:24
ingen redigeringsforklaring
m
Aftenposten er merkelig nok et ''Morgenblad'' for syvsovere med all informasjon mulig å oppdrive om norsk demokratdirektorat. Den blir omtalt som en populær avis, dette på grunn av mange år med hjernevasking og utpressing.
 
Aftenposten er òg, etter den statlege skulen, [[Noreg]]s største [[riksmål]]spropagandamaskin. Det er derfor at tidligere redaktør, Henry Endsjø har skrevet et emoaktig brev til David Cameron. Den sistnevnede person anklages for fengslingen av en brasilianer for å ha snakket nynorsk. Man kunne heller vist denne brasilianeren en defekt sikringsboks. Andre eks redaktører som setter sitt navn til det dokumentet er f.eks Vidkunn Nitter Schreiner, og Jakob Skylstad.
 
'''Den store katastrofen''' i Aftenpostens historie var når filosofen [[Britney Spears]] kritiserte bladet deres.
 
Aftenpostens mening om iPhone er spesielt tullete og kan ikke bli tatt seriøst på noe vis. De lot som om de kunne data for å bli trendy blant kidsa, men hadde uten egen viten hacket seg inn på det vatikanske kulturdepartementets nettsider. Der kom de til en nyhet at Øystein Sunde skulle ha den neste ministerposten. I den anledningen fikk han utlevert et navnebytte: Økunemisk Rund-Schiørt.
 
{{Stubb}}
Anonym bruker