Forskjell mellom versjoner av «Forum:Den siste viking»

1 006 byte lagt til ,  4. jun. 2013 kl. 15:38
ingen redigeringsforklaring
:: Det blir nok det som blir resultatet snart. Litt synd, men jeg har ikke mere eierforhold enn andre, og føler vel å ha gjort verneplikten min snart --[[Bruker:Rody45|rody45 ~BC]] <small>([[Brukerdiskusjon:Rody45|diskusjon]])</small> 3. jun 2013 kl. 21:36 (UTC)
::: Har bladd gjennom de siste ukene og sett at det er en god del av det jeg vil kalle hærverk. Dette i tillegg til sjikanering av andre mennesker samt den evige kuk/fitte/pule, som om det skulle være noe nytt hos menneskene. Uten noen til å luke bort det verste, vil dette nettstedet være en kjempestor søppeldynge i løpet av et par måneder. Først vil jeg slutte med å godkjenne endringer. Jeg kan gå gjennom og se, men sparer mye tid på å slippe klikkingen med godkjenning. Vil stoppe/slette endringer som må gjøres, men i praksis ikke fjerne rødt utropstegn. Synes noen det er behov for dette, så værsågod !--[[Bruker:Rody45|rody45 ~BC]] <small>([[Brukerdiskusjon:Rody45|diskusjon]])</small> 4. jun 2013 kl. 06:45 (UTC)
::::Det er fortsatt mer enn noen kan forlange! At dette stedet brukes som en moderne dovegg, hvor noen skriver de nye litt fæle orda de nettopp har lært seg, får så være. Men av erfaring vet vi jo at uten oppfølging blir dette et mobbested uten like, og DET er det verste. En sak som har vært oppe til diskusjon gjentatte ganger gjennom de seks åra jeg har lurket rundt her er hvorvidt vi skal kreve at brukere er innlogget for å skrive noe i det hele tatt her. Prinsippmotstanderne mot dette (meg inkl.) har vunnet fram, men så lenge stedet skal stå så godt som ubevoktet endrer jeg mening, jeg. Det ville kanskje skjære bort toppen av dritten hvis vi unngår anonyme innlegg? --[[Bruker:Jaf|Jaf]] &nbsp;<span style="font-size: 0.7em; color: blue;">(IP [[Spesial:bidrag/127.0.0.1|127.0.0.1]] hacked by [[Kan_dem_Hacke_deg_med_din_Steam_ID_%3F|Steam ID]] -ja, de har gjort det: [[http://www.pressfire.no/nyheter/PC/3164/ble-steam-kontoen-din-stjlet]] </span> 4. jun 2013 kl. 15:38 (UTC)
7 385

redigeringer