Forskjell mellom versjoner av «Drivhuseffekt»

24 byte fjernet ,  29. apr. 2013 kl. 18:51
m
Tilbakestilte endring av 91.123.37.21 (diskusjon) til siste versjon av Hymie le robot
m (Tilbakestilte endring av 91.123.37.21 (diskusjon) til siste versjon av Hymie le robot)
 
== Drivhusgass og Co2 ==
De som vet absolutt alt, og vel så det, mener at denne oppvarmingen av drivhusene er direkte årsak til en såkalt global oppvarming. Andre som ikke vet fullt så mye, mener det stikk motsatte,mitt navn er leif at det er oppvarmingen utenfor huset der Co2 gass slippes ut i store mengder i samband med [[grillfester]] som utgjør susen.
Da det som regel drikkes store mengder øl i samband med drivhusgassgrilling på disse drivende husene, mener de som tror de vet det meste, at da slippes det alt for mye Co2 gass ut i atmosfæren på grunn av ølets Co2 innhold.
 
Men hvordan kan så denne Co2 gassen føre til global oppvarming ?
 
Man vet fortsatt ikke det alle burde vite sikkert hva som gjør at Co2 gass fra ølet har noe med temperaturen på [[verden|Jorden]] å gjøre, bortsett fra at ku ved økende ølbyerøl konsum så stiger gjerne den gemyttlige temperaturen i et sosialt og lokalt perspektiv. Dette er det imidlertid ganske mange som vet.
Det viser seg at ved å avkjøle disse øldrikkende personene med [[vann]], vil dette virke meget stabiliserende. Det er forøvrig ingen kjente forbindelser i henhold til disse effektene som tilsier at temperaturen skulle påvirkes i et mer globalt perspektiv, dessverre.
 
7 385

redigeringer