Forskjell mellom versjoner av «Elvis Presley»

125 byte lagt til ,  9. feb. 2013 kl. 22:49
 
 
===Oppvekst===
 
 
Som liten var Elvaii en liten smørklump som rullet halve veien til skolen, før han måtte ha sin daglige dose [[hardcore metall]]. Han vokste opp i et gammelt yoghurtbeger fra [[narvesen]]. Det han likte best med verden var at det var så mye krig i nabolaget hans.
 
De nærmeste naboene hans var; [[mummitrollet]], [[Barack Obama]], [[Osama bin Laden]], hans bror [[Mr.Lee]] og noen [[random]] [[narkomane]] som levde nederst i næringskjden til Elvaii.
 
 
====Smør-krisa====
 
Den japanske smør-krisa, som var den tiden hvor Elvaii mistet broren sin, bidro til at Buddha-statuene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemmelig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste. En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" fordi han rullet bortover en [[random]] vei og traff noen vei-kjegler. Denne sporten ble i ettertid kalt "bolwing".
En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" fordi han rullet bortover en [[random]] vei og traff noen vei-kjegler. Denne sporten ble i ettertid kalt "bolwing".
 
===Elvaiis beste uttalelser:===
22

redigeringer