Forskjell mellom versjoner av «Elvis Presley»

523 byte lagt til ,  9. feb. 2013 kl. 22:17
[[Fil:Japanese-elvis-japanese-japan-elvis-cool-haha-wtf-demotivational-poster-1224170135.jpg|thumb|right|Dette er et bilde av Elvaii som "poser-like-a-pro" foran en bildeboks også kjent som "kamera".]]
 
'''====Navn'''====
 
Navnet "Elvaii R. Prestalee" stammer oprinnelig fra den gangen moren til Elvaii Falt på trynet ned fra [[twin towers]]. Da hun våknet fra den skittene bakken, trodde hun at hun bafant seg i et toalett på Pearl Harbour i Hovedstaden Hawaii. I ettertiden begynte hun å kalle flodsvinet sitt for Elvioo, som senere ble til Elvaii. Faren til Elvaii synes at navnet var så drit.stygt at han begynte å blandet [[suicide-piller]] i frokostblandingen sin.
 
 
'''====Familie'''====
 
Elvaii mistet sin bror tidlig i den japanske "smør-krisa". Grunnen var at broren fikk så stor smørmangel at han fikk klamydia-herpes. Broren som het Phoung Lama, også kjent som [[Psy]] (noodle style) ble etter hvert kalt [[Mr.Lee]] på grunn av sine rare bevegelser under upside-down-youga timene sine på tempel-skolen. [[Mr.Lee]] var i tillegg oppfinneren av den drit-trege retten, nudler. Nudler er strimler av tapet, stappet inn i en tørketrommel for så å bli siklet på av en emo-mushroom, og puttet opp i en tiggerkopp med lokk.
 
 
===Oppvekst===
 
 
Som liten var Elvaii en liten smørklump som rullet halve veien til skolen, før han måtte ha sin daglige dose [[hardcore metall]]. Han vokste opp i et gammelt yoghurtbeger fra [[narvesen]]. Det han likte best med verden var at det var så mye krig i nabolaget hans.
 
De nærmeste naboene hans var; [[mummitrollet]]
'''Smør-krisa'''
 
 
'''====Smør-krisa'''====
 
Den japanske smør-krisa bidro til at Buddha-statuene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemmelig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste. En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" fordi han rullet bortover en [[random]] vei og traff noen vei-kjegler. Denne sporten ble i ettertid kalt "bolwing".
 
 
===Elvaiis beste uttalelser:===
 
"Blil noe meh på å spise nudle?"
 
"Stå stile, jæi skal splaye dei, duu skaal se bla out!"
 
"Bli meh mæi jem, la oss loundhouse-kicke noeh nudleboksel!"
22

redigeringer