Forskjell mellom versjoner av «Elvis Presley»

34 byte lagt til ,  9. feb. 2013 kl. 21:35
 
[[Fil:Japanese-elvis-japanese-japan-elvis-cool-haha-wtf-demotivational-poster-1224170135.jpg|thumb|right|Dette er et bilde av Elvaii som "poser-like-a-pro" foran en bildeboks også kjent som "kamera".]]
 
 
 
'''Familie'''
Nudler ble en suksess i halve latvia, hvor de trodde det var et middel som tettet igjen hullene på de fillete klærne som de fant i ødelagte [[fretex]] containere.
 
'''[[Smør-krisa]]'''
 
'''[[Smør-krisa]]'''
Den japanske smør-krisa bidro til at Buddha-statuene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemmelig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste. En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" (han rullet bortover en [[random]] vei) denne sporten ble senere kalt "bowling".
 
Den japanske smør-krisa bidro til at Buddha-statuene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemmelig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste. En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" (fordi han rullet bortover en [[random]] vei) denneog traff noen vei-kjegler. Denne sporten ble senerei ettertid kalt "bowlingbolwing".
22

redigeringer