Forskjell mellom versjoner av «Jehovas vitner»

3 691 byte fjernet ,  24. aug. 2012 kl. 10:13
Erstatter siden med «Jehovas er best»
m (Tilbakestilte endring av 88.90.179.178 (diskusjon) til siste versjon av Rody45)
(Erstatter siden med «Jehovas er best»)
Jehovas er best
'''Jehovas vitner''' (''De siste dagers heldige'') har siden det så lyset utbredt seg til en internasjonalt og dermed verdensomfattende trossamfunn. Ut av egen definisjon vil de kalle seg kristne ettersom de baserer troen sin på Bibelens tekster - andre vil si seg svært uenig. De er vel egentlig bare mennesker som tror de er Guds disippel og har et litt spesielt bilde når det kommer til hva akkurat det innebærer.
 
For nei, Jehovas sine kjære vitner er ikke som alle andre mennesker i denne verden. De vil lovprise Gud og si at deres religion er den eneste sanne - og selvfølgelig har de veldig rett! Vakttårnet er som Bibelen, og alle må innse at Vakttårnet og dets ord er ordre fra Herren!
 
 
== Godgutten som grunnla Jehvvi ==
 
Det var en gang en nydelig og morsom predikant ved navn Charles Taze Russel. Han bode i det lille landet USA i 1870-årene. Han fikk en gøyal idé om å skape en bibelstudiegruppe, og det var her interessen for denne bevegelsen startet. Siden den gang har vitnene vært i gjennom perioder der de har klart å hypnotisere med seg x-antall mennesker i nød, som åpner døren og desperat forsøker å lukke den, men en Jehovas vet hva en Jehovas må gjøre - og da går de drastisk til verk. Det handler om frykt. Det er uansett nærmere syv millioner aktive medlemmer på verdensbasis. Er du en av dem?
 
== Den tøffe kampen for RusselPews ==
 
Ja, det har ikke vært bare-bare for Charlie å få vitnene sine der de er den dag i dag. Som tidligere nevnt startet det hele bare med en koselig bibelgruppe over en kopp te og kanskje en kanelbolle nå og da. Her var det ikke snakk om at treenighetslæren var faktum - det var jo bare fjas og mas! Kanelbollene som kona til CharliePus lagde slo virkelig an, og gruppen vokste raskt. Med tiden grunnla det "Watch Tower Bible and Tract Society" - som vi på norsk kjenner som vakttårnets bibel- og trikotasjeselskap. Med andre ord utnevnte de seg selv til et religiøs selskap. Det var her Russie gikk i teten for å bli selskapets leder - man kan vel kalle han en ekte profet, en real en sådan!
 
== Litt mer da... ==
 
Husk at du er et menneske, og mennesket er syndig. Derfor er det fuckings viktig å være et vitne. Da kan jeg love deg at du kanskje er en av de få som kommer til himmelen. Hvis ikke er det bare synd. Ikke minst slipper du å tenke på å ha ekkelt blod fra andre osv. inne i deg. Hvem har lyst til å bli skitten liksom? La heller barnet dø. Et typisk ordtak for vitner er; "Dø, dø - fremfor å blø"
 
Ellers er de ganske søte, gode venner og koser seg masse sammen. Men de spiser egentlig ikke blod da, hvis du trodde det.
 
 
== Høytider ==
 
Nei, ingen vits å feire jul, ingen vits å feire bursdag! Hver dag er et liv i helvete - vi venter på dommedag. Drit i å feire noe. Den dagen du er født er ingen glede - når du lå i magen fikk du blod fra moren din! Når hun ammet fikk du blodlegemer. Hun er ekkel!!! Du er ekkel.... Så ingen vits å feire, du er nesten død allerede - i Guds øyne.
 
== Hvordan unngå besøk på døra ==
[[Bilde:doorhammer.jpg|right|thumb|vitnene banker på døra di]]
'''De siste dagers heldige ''' forsøker stadig å overbevise andre om at deres tro er den eneste rette og at alle andre bare er vantro hunder. De banker ofte på din dør for å fortelle deg om dette. Da skal du si at du er en bekjennende og praktiserende hedning og holder på å barbere testiklene dine til kveldens ofring av en jomfru. Det pleier å hjelpe.
 
Du kan også ta i bruk en dørhammer av den typen som bildet viser. Den kan bestilles i '''Fundamentalist Shop''' hos [http://www.herregud.com Svevende Ord Bibelsenter]
 
 
[[Kategori:Religion]]
[[Kategori:Foreninger og lag]]
Anonym bruker