Forskjell mellom versjoner av «Sex»

29 byte lagt til ,  4. feb. 2012 kl. 18:15
m
ingen redigeringsforklaring
m
 
 
{{Sitat| Sannelig, jeg kommer brått.|[[Jesus]]|Sex|}} (Åp. 22:20)
Hoppbakke!
 
 
-Sånn ble sex innført i Europa. Afrika og midtøsten har ikke engang hørt om sex enda, selv om det er syv år siden sex ble en tradisjon i Norge.
 
-Siste fra midtøsten! Storken skal ha blitt skutt av den sjalu, blinde organisten Sandibuksa Erjaeveligubehaglig i den Iranske provinsen Yazd. Ekstra blindet av sjalusi over at hans kones utilslørte hentydninger til provinsens brønn- og brobygger, dro han fram sin imitasjon av en Kongsberg-produsert Krag-Jørgensen. Sandibuksa ladet med rødfis for å skremme. Da han holdt børsa opp i lufta satte storken seg på børseløpet, og da (rød)fisen gikk av, ble storkebena blåst gjennom skrotten og delvis ut av hodet. Den døde storken kunne minne om et litt stygt miniatyrreinsdyr. Barnet som storken bar på skal umiddelbart ha blitt satt i opplæring som assisterende organist.
Misjonærer fra Blakstad Frilynte Menighet(Froland) har reist til området for å befeste sin (misjonær)stilling gjennom et litt overfladisk samleiekurs.
 
 
"stikk a ditt spøkels, æ pul itj før småpæng. men har du ei kron, så gjør æ det lel."
"Ta meg i mannemusamannmusa"
 
SEX var også oppfunnet av "dha gay" også kjent som Jan Thomas.
* Er du Jan Thomas, da er alt lov.
 
Noen jenter har også tisselur. Dette er shemales. Det er ikke så kult å være gutt å ha sex med en sånnsån en. Spesielt hvis den er sterkere enn deg.
 
Det finnes enkelte ting som kan virke nedbrytende, bl.a.:
[[Kategori:Seksualitet]]
[[Kategori:Ting du aldri kommer til å ha]]
 
MAMMAEN MIN HAR PULT!
 
[[zh:活塞运动]]
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 292

redigeringer