Forskjell mellom versjoner av «Muhammed»

2 388 byte fjernet ,  24. des. 2011 kl. 16:02
Tømmer siden
m (r2.6.5) (robot Legger til: uk:Пророк Мухаммед)
(Tømmer siden)
[[Fil:Minsinmuhamm.jpg|thumb|Muhammed]]
 
'''Muhammed''' var en snill gammel onkel som elsket alle barn i verden, spesielt sine mindreårige koner. Siden Muhammed var så snill, så er det ikke tillatt å snakke stygt om ham. Hvorfor rippe opp i detaljer som blodsutgytelser, plyndringstokt, snikmord, massakrer, slavehandel og overgrep på mindreårige? Hvorfor ikke heller fokusere på det positive, som at Muhammed var et idealmenneske, faktisk det beste mennesket som noen gang har levd og et ideal som alle gode muslimer bør etterligne, slik den gode muslimen og pasifisten [[Osama bin Laden]] er et godt eksempel på i dag. Er det rart at muslimer reagerer med voldelig pasifisme når noen trekker Muhammeds pasifisme i tvil ved å tegne ham med en bombe i turbanen? Nei, det skulle bare mangle! Alle som slenger dritt om Muhammed (fred være med ham!) er kun noen dumme og islamofobe rasister!!
 
== Forfatterskap ==
Muhammed er kanskje best kjent for sitt forfatterskap og da særlig for sin bestselger, fantasyboka [[Koranen]], en frittstående oppfølger til [[Bibelen]]. Alle handlingene som er beskrevet ovenfor, må sees i lys av markedsføringen av denne boka. En sentral skikkelse i boka er, ved siden av Muhammed selv, Muhammeds gode kamerat, [[Allah]]. [[Jesus]], som spilte en sentral rolle i de siste kapitlene av Bibelen, dukker i Koranen opp for nye sprell! Muhammed har imidlertid blitt kritisert for negativ omtale av og undertrykkelse av griser i boka. Kritikerne har omtalt dette som grisofobi og griseprat.
 
== Slekt, venner og tilhengere ==
En fredselsker som Muhammed har selvsagt mange tilhengere. Dersom man ser på de nærmeste vennene, jeg tenker da på slike som man tar en pils med, betror seg til og prater gris med, så er det vel særlig to som utmerker seg, nemlig bestekameraten Allah, samt Muhammeds eneggede tvillingbror, [[MacGyver]].
 
[[Kategori: Kjente personer]]
[[Kategori:MacGyver]] {{Religion}}
 
[[ar:محمد بن عبد الله]]
[[cs:Řidičský průkaz ve světových náboženstvích#Islám]]
[[da:Muhammed]]
[[de:Mohammed]]
[[en:Allah's True Prophet Muhammad]]
[[es:Mahoma]]
[[fi:Muhammad]]
[[fr:Mahomet]]
[[he:הנביא מוחמד]]
[[it:Maometto]]
[[ja:ムハンマド・イブン=アブドゥッラーフ]]
[[pl:Mahomet]]
[[pt:Maomé]]
[[ru:Пророк Мухаммед]]
[[sv:Muhammed]]
[[uk:Пророк Мухаммед]]
Anonym bruker