Forskjell mellom versjoner av «Thorbjørn Egner»

503 byte lagt til ,  27. nov. 2011 kl. 00:11
ingen redigeringsforklaring
{{Semi-beskyttet}}
Thorbjørn Egner var en skummel mann, som likte å synge om såkalte ''hottentotter''.
Han bodde på en øy langt vekk ifrai fra Oslo, som het Nesodden.
Der koste han seg med den lille kona si, mens han denget sine små barn.
Til middag likte han å ha kebab, fra [[sjappa på hjørnet]]. Egner nøyt å hjernevaske små barn ved hjelp av fortellinger slik som, "Alle dyrene i hakkebakkeskogen" og "Kardemommeby". Disse fortellingene har et difust underliggende budskap som oppfordrer kommunisme. Han var også golf-buddy med Marx. Mange tror at det var Marx som sto bak sine skrifter, men Egner var den som hjernevasket Marx (som tidligere var kapitalist og drev et firma som meglet aksjer).
 
Disse fortellingene har et difust underliggende budskap som oppfordrer kommunisme. Han var også golf-buddy med Marx. Mange tror at det var Marx som sto bak sine skrifter, men Egner var den som hjernevasket Marx (som tidligere var kapitalist og drev et firma som meglet aksjer med gressklipper). Han skrev også boken da Per var ku som har blitt foreslått som bibel i Sverige av [[kuape]]ne under deres invasjon av Sverige i et forsøk på å innføre marxisme i Sverige. Noe som igjen førte til en oppblomstring i meitemark oppdrett og av tulipaner som ikke spiser nesehorn på søndager.
 
 
== mandager ==
 
 
På mandager er Egner opptatt av å finne ut hvilke barn som Egner seg til meitemarkoppdrett. Disse må ha en iq på minst en halv kalv, og ikke være redd for katter.
{{Stubb}}
Anonym bruker