Forskjell mellom versjoner av «A-crew»

11 byte lagt til ,  30. mai 2007 kl. 16:56
ingen redigeringsforklaring
(Ny side: A-crew er en mafia lignende organisasjon basert i Arendal. Offisielt driver A-crew med eiendomshandel, men dette er oppspinn. A-crew ble offisielt etablert i Brennøysundregisteret i 2006, ...)
 
{{avsnitt}}A-crew er en mafia lignende organisasjon basert i Arendal. Offisielt driver A-crew med eiendomshandel, men dette er oppspinn. A-crew ble offisielt etablert i Brennøysundregisteret i 2006, hvem som grunnla det er hittil ukjent. A-crew har for tiden full kontroll over salget av pomfritt med kettsjup og tausen ailend dressing i Arendal. Pølseboden på torvet betaler store summer pr. måned for å kunne operere i Arendalsområdet.
A-crew ekspanderer kraftig for tiden, og det ryktes at dem nå har inntatt Hillevågstorvet i Stavanger. Her pimper dem også pomfritten, men de har også startet med sjampisbrus.
Den mindre kjente gjengen Z-crew fra Kristiansand er erkefienden til A-crew. Z-crew har flere ganger forsøkt å infiltrere A-crew miljøet for å skaffe oppskriften til pomfritt med kettsjup og tausen ailend dressing, men har misslykket.
96

redigeringer