Forskjell mellom versjoner av «IKEA»

3 byte fjernet ,  24. mai 2011 kl. 08:37
ingen redigeringsforklaring
 
 
'''IKEAIca''' er et verdensomspennende nettverk som distribuerer praktiske oppgaver [[kvinne]]r kan bruke til å knekke [[mann]]ens selvtillit. Dette gjelder også kvinner som kan, i motsetning til mannen, lese en bruksanvisning.
 
'''IKEAICA''' er et sted du må gå spissrotgang i [[2|to]] [[kilometer]], etter å ha parkert [[bil]]en på en kjempediger [[parkeringsplass]], bare for å finne ut at du har gått for langt, og må gå tilbake mot kjøreretningen en kilometer for å finne den stolen du skal kjøpe for at du skal kunne slappe ordentlig av etter at du har vært på IKEA og handlet.
 
Kvinner derimot, de trives godt på IKEA, hvor de tusler fornøyd og ser på ting etter ting etter ting mens samboere/ektefeller får angstanfall og nevroser og til slutt [[panikk]], og en stemme inni hodet sier ''Drep''! Da er det på tide å komme seg ut.
IKEA var vertskap for det store [['''salget''' på Stiklestad]] i år 1930.
 
==IKEAsICAs-fritidsproblemer==
Brukes av billøse, førerløse, herreløse, truseløse og vettløse. Frikere, tøffelhelter og innvandrere benytter den også flittig.
Den er blå og gul, som regel. Du kan se ut av vinduene, men ikke inn. Gudskjelov. Den har dieselmotor fra tiden da tyskerne spaserte gjennom Sverige i retning Norge. Den opptar femti sitteplasser. Bussen har automatgir som styres med tre knapper; stans, bakover og fremover. Samt lift for å dumpe kundene i egnet kontainer, hvor de pakkes og sorteres, for å sendes til riktig avdeling via IKEAs eget postvesen. En supercomputer beregner hvilken avdeling hver enkelt skal til, basert på kledning, frisyre, stank og alkoholprosent.
Anonym bruker