Forskjell mellom versjoner av «Ringenes Herre»

74 byte lagt til ,  9. mai 2011 kl. 08:18
Alle gruppene blir gjenforent unntatt en. Mer gåing og slossing følger. Dessverre var ikke utgaven Johan Richard Rudolf Tolkien fant under Stone Henge komplett, så han måtte finne på resten. Det er dette som har fått folk over hele verden til å hevde at Ringen fortsatt ikke er ødelagt, og bør ødelegges fortest mulig. Det endret ikke på at boken har vunnet alle priser den har blitt nominert til, og den blir sett på som den aller best av dem alle (noe som gir oss en fin pekepin til hvilken flott forfatter Johan ville ha blitt, om han ikke hadde brukt en så sørgelig stor del av livet sitt på historiesk og religiøs forskning).
{{Advarsel|left|’Silmarillion’ anbefales ikke som introduksjon til religionen, da boken er stor, komplisert og tung (i alle betydninger av ordet). Start heller på ’Hobbitten’. }}
kjhkjhldfjgapsdjfaølsjdhføadshgajsdbgjoasdgjoasdjfasjdfjasdfgbaposdjga
 
===Silmarillion===
Silmarillion er religionens skaperberetning. Tolkien jobbet med å samle og oversette disse beretningene da han døde under mystiske omstendigheter. Mange mistenker at Tolkien ble tatt av dage for at ikke sannheten skulle komme ut, andre mener at han kom for nær en rød ninjasau, på en ferietur. Røde ninjasauer er også ansvarlige for drapet på John F. Kennedy. Onde dyr.Ifølge Silmarillion, skapte Eru Ilúvatar New Zealand med musikk. Siden han samarbeidet med Arne Nordheim, tok det mer enn 100 år og skape ferdig. Å bruke så lang tid på et eneste land, er relativt pinelig, siden enkelte andre guder kun brukte en uke på en hel verden. De andre gudene ler av Eru bak hans rygg. Etter skapelsesberetningen, fortsetter boken med sagn og legender det første, annet og store deler av det tredje tidsverv. Når du tenker på at Ringenes Herre (ganske tykk bok) foregår over omtrent et år, kan du selv forestille deg hvor stor Silmarillion er, siden den dekker mer enn 7000 år.
Anonym bruker