Forskjell mellom versjoner av «Lol»

Ingen endring i størrelse ,  6. mai 2011 kl. 19:33
ingen redigeringsforklaring
 
LOL er et ord som brukes når noe <del>skal være</del> er [[Hvordan:Kjede seg|morsomt]]. Ordet LOL betyr opprinnelig "laughing out loud", men brukes i flere varianter, som, "ladd og livsfarlig", "lickin' old ladiez", "[[Fisk|laks]] og leverpostei" eller "lots of love". LOL inngår i et såkalt ''[[Fjortis|ungdomsspråk]]'', et [[Arendal|språk]] som i grunnen bare blir brukt av ungdommer. Desverre har det smittet over på barn og voksne, som misbruker ordet. De tror at det er negativt, men LOL er en betegnelse på at du har et rikt ordforråd, og at du er smart.
 
LOL stammer fra det [[latin]]ske ordet "lomilius", som betyr lommemannen, eller "lolage" (uttales ''lolatzjhe'') som er brukt til noe som er morsomt. Det var først [[England]] som tok inn LOL som et ord i språket. Dette skjedde etter <del>et massivt slagsmål</del> en fredfull debatt, som sto bak <del>polakkene</del> ungdommene sto bak. Etterhvert begynte ordet å bli brukt i andre land, som i Norge. Det finnes også andre varianter av LOL, som ble skapt senere, sånn som ROFL, LAWL, LÅLL, JOWL, JODL, LOLLE, LOLAGE, ROLF og LUL.
 
I [[Windows|data]] har LOL spredt seg som ild i tørt gress. De fleste MMOG'er (Massive Multiplayer Online Game, altså online-spill) har et språk som omfatter LOL. Spill som COD, Combat Arms, Counter-strike og Minecraft brukes LOL regelmessig i alle varianter. I SMS er LOL brukt alt for ofte.
rollback
398

redigeringer