Forskjell mellom versjoner av «Lol»

367 byte fjernet ,  2. mai 2011 kl. 13:56
Har nå skrevet artikkelen på nytt, med det innholdet som kunne brukes om igjen. Skulle være bedre nå, så fjerner kjedelig- og bang-malen.
m (Låste Lol: blir så ofte skrevet på ([edit=autoconfirmed] (ubestemt) [move=autoconfirmed] (ubestemt)))
(Har nå skrevet artikkelen på nytt, med det innholdet som kunne brukes om igjen. Skulle være bedre nå, så fjerner kjedelig- og bang-malen.)
{{strekmann}}
LOL er et ord som de flesete tenåringer bruker, det vil altså si: Bimboer, Emoer, Fjortiser, Wannabe's, Nerder. OSV.
Det er en betegnelse på ordet laughing out loud eller licking old ladies. Man sier det også ofte i en Ironisk sammenheng.
Som når noen sier "det gikk en gang to tomater over en vei..." blablabla denne vitsen er ikke morsomt, da kan man komme med et kjapt " LOL "
Og det er selvfølgelig noen konkrete idioter som er kommet med noe enda teitere, sånne wannabe LOL stuff som;
Lel
Lawl
Lols
Lal
Rofl
Lmao
og selfølgelig Roflemao
og Lawl, betyr altså ingenting. Det betyr lol, men utales på en annen måte. Et sleng ord for "LOL" lizom. Vitsen med det da?
 
LOL er et ord som brukes når noe <del>skal være</del> er morsomt. Ordet LOL betyr opprinnelig "laughing out loud", men brukes i flere varianter, som, "ladd og livsfarlig", "lickin' old ladiez", "laks og leverpostei" eller "lots of love". LOL inngår i et såkalt ''ungdomsspråk'', et språk som i grunnen bare blir brukt av ungdommer. Desverre har det smittet over på barn og voksne, som misbruker ordet. De tror at det er negativt, men LOL er en betegnelse på at du har et rikt ordforråd, og at du er smart.
 
LOL stammer fra det latinske ordet "lomilius", som betyr lommemannen, eller "lolage" (uttales ''lolatzjhe'') som er brukt til noe som er morsomt. Det var først Engalnd som tok inn LOL som et ord i språket. Dette skjedde etter <del>et massivt slagsmål</del> en fredfull debatt, som sto bak <del>polakkene</del> ungdommene. Etterhvert begynte ordet å bli brukt i andre land, som i Norge. Det finnes også andre varianter av LOL, som ble skapt senere, sånn som ROFL, LAWL, LÅLL, JOWL, JODL, LOLLE, LOLAGE, ROLF og LUL.
{{Grønske}}
 
I data har LOL spredt seg som ild i tørt gress. De fleste MMOG'er (Massive Multiplayer Online Game, altså online-spill) har et språk som omfatter LOL. Spill som COD, Combat Arms, Counter-strike og Minecraft brukes LOL regelmessig i alle varianter. I SMS er LOL brukt alt for ofte.
Ordet lol stammer fra det latinske ordet "Lomilius som betyr lommemann."
Lol er et ord som brukes av folk som er idiot
 
LOL er både et substantiv, et verb og et adjektiv. Dette har språkforsker undret seg over i mang en tid. For eksempel, kan man si: "Jeg LOL'te en LOL i går. Det var LOL." Man kan også bruke andre, LOL'etterlignende ord: "Jeg ROFL'et skikkelig JOWL i går." Desverre kan det virke meningsløst med sånne setninger til tider.
Lol er et ord som brukes i spill som Counter-Strike 1.6 (som ruler vilt og uhemmet) som pwner Counter-Strike: Source, lawl.
 
LOL må alltid skrives med store bokstaver. Skriver man ueldigvis "Lol" <del>blir man drept</del> må man endre det med én gang.<br>
[[Medium:Eksempel.ogg]]== LOL ==<nowiki><nowiki>Sett inn uformatert tekst her</nowiki><nowiki><nowiki>Sett inn uformatert tekst her</nowiki><nowiki>'''Sett inn uformatert tekst her'''</nowiki></nowiki></nowiki>
LOL Brukes også som en karakter på noen barneskoler. Å få LOL skrevet med rød penn på prøven din, betyr omtrent det samme som om du skulle fått en hodeskalle, galgeløkke eller noe annet i den dur.
Det interessante med ordet "lol", er at det kan brukes som substantiv(eller kan det?) og verb. Og det kan ersatte et hvert annet ord innenfor den ordklassen. Derfor kan man bytte ut setninger som: Hunden jagde halen sin, det var gøy. Og istedenfor for å si det kan du heller si: Kjøter'n jaget halen sin, det var "lol".
 
"LOL" er også noe alle fjortisene bruker daglig. Bare nerdene bruker det fordi de tror de er kule.
"LOL" BRUKES NÅR NOEN HAR GJORT ELLER GJØR NOE MORSOMT. også Macgyver brukte dette uttrykket under sin serie.
 
"LOL" brukes som et kodeord blant flere folk
*Fjortisser: Ler Oxå lixom
*Nerder: L-O-L mener at det betyr Lvl 80 er bedre en en lvl 1 gnome!
*Gærninger: ladd og livsfarlig
*Wannabeer: LAL !
*Hippier: Lots of love
*Kokker: Laks og leverpostei
*Emoer: loking for my life
*Småkryp: Larver og Liv(Larver er jo starten på alt)
*Voksne: Lær om livet
*Gamere: Lanking Others Lives (som er en ny slang for "ganking", hvor ganke betyr å virkelig eie noen, hardt.)
 
{{bilde}}
 
[[Kategori:Ord]]
[[pt:Internetês]]
[[sv:LOL]]
 
{{Potethode}}{{bang!}}
LOL Brukes også som en karakter på noen barneskoler. Å få LOL skrevet med rød penn på prøven din, betyr omtrent det samme som om du skulle fått en hodeskalle, galgeløkke eller noe annet i den dur.
rollback
398

redigeringer