Forskjell mellom versjoner av «Sokker»

1 byte lagt til ,  8. mar. 2011 kl. 16:25
ingen redigeringsforklaring
Sokker er noe som skal lukte surt eller vont. De fleste bruker dem til å holde føttene varme. Noen bruker de også til og putte opp i nesa når de blør neseblod
 
== Høyre og venstre (teknisk) == sokker er noe som ikke er direkte fint og brukes også til å rense doen. de er ofte i mange farger fordi tisset i doen er utrolig fargerikt. Vi vet at sokken ble oppfunnet av leonardo da vinci når han prødeprøvde å lage et skjerf.
 
visse personer bruker sokken som kondom. eksempel :(bin laden og drogba. drogba=fotballspiller=fotballaget tufte.)
 
I all hovedsak finnes det to typer sokker, høyresokker og venstresokker. Disse brukes fortrinnsvis på henholdsvis høyre og venstre fot sett bakfra (på andres føtter) eller ovenfra (på egne føtter eller føttene til personen hvis skuldre du sitter på). Ved påkledning er det alminnelig å iføre seg sokkene i samme rekkefølge som man leser. I den vestlige verden er det derfor alminnelig å starte med den høyre sokken, mens i den arabiske verden er det normalt å starte med den venstre. I begge tilfeller er det viktig å se på fasongen til sokken for å avgjøre om en har å gjøre med en høyresokk eller venstresokk. Normalt kan en fastslå dette ved å sammenligne fasongen på sokken med fasongen på føttene. Her er det viktig å legge merke til at nye sokker ofte ikke er justert fra fabrikken og derfor kan benyttes fritt på valgfri fot ved første gangs bruk. Når korrekt sokk så er identifisert er det bare å finne tilsvarende fot å sette den på. En vanlig huskeregel er at høyresokken skal på den foten du hadde skrevet med hvis du kunne skrive med føttene, forutsatt at du ikke sitter på feil side av pennen når du skriver. Korrekt plassering av venstresokken kan deretter slås fast ved hjelp av elimineringsmetoden.
Anonym bruker