Forskjell mellom versjoner av «Firmaet»

946 byte lagt til ,  1. nov. 2010 kl. 09:15
ingen redigeringsforklaring
 
Mange mener at årets høydepunkt for Firmaet er det årlige julebordet, selv om det egentlig er Påskeaften, eller Sankthans. Det arrangeres på firmaet til faren til Jensen, og Firmaet har investert i rakfisk-automater og opptil flere dresiner. Selve høydepunktet er Gustavs årlige tale til resten av gutta, og den er ofte preget av at han er sterkt alkoholisert.
 
'''Firmaets stettglass'''
 
I oktober 2010 stjal Sverre og Philip to stettglass fra skolen. Det ene er nå tapt, men det andre stettglasset er godt bevart, og det oppholder seg som regel i Philips skap.
 
'''Firmaets Wikipedia- og Ikkepedia-artikkel'''
 
I slutten av oktober 2010 la Firmaet ut en artikkel om seg selv på Wikipedia. Denne ble slettet, da den ble tolket som useriøs. Firmaet har gått hardt ut mot dette, og har nå opprettet en ny hjemmeside på Ikkepedia.
 
'''Firmaets reinkarnasjon'''
 
I 2005 tenkte Firmaet stort. De tok opp et lån på 9 milliarder dollar fra diverse amerikanske banker og investorer. Disse pengene ble investert i Flax-lodd og V75. Det gikk greit en stund, før Firmaet tapte alle sine penger, og ble nedtynget i gjeld. Firmaet opplevde en sterk nedgangsperiode mellom 2005-2007, men i tredje kvartal av 2007 kom de seg på banen igjen etter lukrative investeringer i stokker med tran og Skruf Tranebär.
 
'''Firma-LoL'''
 
I det siste har Firmaet jobbet hardt mot sitt nyeste mål innenfor internett-spill: å slå Deutcshland-Kenneth Haug i verdensmesterskapet i League of Legends. Firmaets beste spiller er Jensen.
Disse gutta på sejsten år har begynt å spille på nett. De jobber seg hardt mot å vinne WCG mot Deutschland-Kenneth Haug. De har med seg Sverre Barrat på cello som ganker mangt som ofte.
Anonym bruker