Forskjell mellom versjoner av «Firmaet»

394 byte lagt til ,  1. nov. 2010 kl. 08:37
ingen redigeringsforklaring
(Ny side: '''Firmaet AS''' Firmaet ble startet av 7 gutter på gutterommet. De har eget kontor og kaffemaskin. For det meste distribuerer de business og kapital nasjonalt og internasjonalt, og en s...)
 
'''Firmaet AS'''
 
 
Firmaet ble startet av 7 gutter på gutterommet. De har eget kontor og kaffemaskin. For det meste distribuerer de business og kapital nasjonalt og internasjonalt, og en sjelden gang innbyrdes. De har kontakter i flere land, blant annet i Sør Afrika og Peru (gjennom Bachmann). Firmaet satser stort på loppemarkeder og holdt sitt første på Brundalen VGS i september 2010. Gjennom dette loppemarkedet fikk firmaet stor profitt som ble brukt på diverse kontorrekvisita. I løpet av 2013 skal firmaet ha gjennomført et samarbeid med Tande-P(Alf Tande-Petersen) om et mulig intervju på talkshowet "Tande På-Programmet".
 
Sitat fra Tande-P: "Dette firmaet, 16 år, skal knytte nøttig tråa' te' utenlandske stata'". Det viktigste her er at gutta er 16, eller "sejsten" år.
 
Guttas motto er: "16 år", selv om de kun har én gutt på 16 år. I teorien skal alle egentlig være 16 år.
 
Erkerivalfirmaet til Kjell T. Ring har lenge vært sett på som store konkurrenter. Men i det siste har det gått nedover for Kjell og firmaet hans har gått rett vest og nesten konkurs. Dette betyr at Firmaet AS kan ta over for markedet hans i løpet av 2011-sesongen.
 
'''Firmaets julebord'''
 
Mange mener at årets høydepunkt for Firmaet er det årlige julebordet, selv om det egentlig er Påskeaften, eller Sankthans. Det arrangeres på firmaet til faren til Jensen, og Firmaet har investert i rakfisk-automater og opptil flere dresiner. Selve høydepunktet er Gustavs årlige tale til resten av gutta, og den er ofte preget av at han er sterkt alkoholisert.
Anonym bruker