Forskjell mellom versjoner av «Vann»

189 byte fjernet ,  20. mai 2007 kl. 00:27
m
Tok bort avsnitt om forfatter. Det står i loggen
m (Tok bort avsnitt om forfatter. Det står i loggen)
'''Vann''' er et fluidum som forekommer på ca. 70% av Jordas overflate. Alt flytende har minst 0.001% vann i seg. En rekke registrerte livsformer er avhengige av vann for å kunne overleve i lengre perioder. Det finnes også de dyrearter som bruker store mengder av levetiden på a plaske rundt i dette gjennomsiktige stoffet.
 
[[Image:Vannsprut.jpg|thumb|Vann idet det skal til å angripe.]]
 
= Før =
 
Før var det slik at når en trengte vann, sende man kona eller gamlemor for å jogge 3000-metern bort til nærmeste elv. En minusside ved dette var at vannet ofte var fordampet før ludderet kom tilbake, eller hun drakk det på tilbakeveien. Da måtte man sende henne på en ny runde og utsette leskedrikken enda mer. Med tiden begynte menneskene å [[stjele]] naturens rike vannkilder og legge dem i betongrør som munnet ut ett eller annet sted. Man kunne da montere vannkraner på diverse lure steder, som Trondheim Torg eller Oslo Sentrum. Selvsagt ble det kø for å hente vann og denne metoden ble etterhvert fjernet for en ny og bedre metode. I dag er den eneste plassen hvor den gamle måten benyttes [[Afrika]] og [[Kautokeino]].
 
= Nå =
 
Heldigvis ble en ny løsning funnet, og nå kan man stjele vann bare ved å trekke i en spak. Nær alle moderne hjem har nå en nymotens sak som populært kalles springen. Likevel finnes det de som velger å ignorere dette mirakelet og kjøpe seg [[Imsdal]] eller [[Bon-Aqua]]. Siden man begynte med hjemmevann har naturens vannreserver blir kraftig minket. Så mye at fisk ikke lenger har nor bosted og må lete etter et annet krypinn.
 
= Bruksområder for vann =
 
Vann kan brukes til så mangt, og om du trenger hjelp til å finne et brukbart bruksområde som passer deg, kan du kjøpe en "Vannbruksområdefinner" på [[Clas Olson]]. Likevel har du her et lite utdrag fra dens omfattende bibliotek med vannbruksområder. "Vannbruksområdefinneren" koster 399.50,-.
 
* Drikke det.
 
* Lage saft.
 
* Drukne diverse irritasjonsskapere.
 
* Lage vannbalonger som du kaster på intetanende ofre.
 
* Vaske deg.
 
 
= Svømming =
 
Gjennom århundrene har mennesket lært seg å takle vannets drepende luftløshet og begynt å praktisere [[Svømming]]. Svømming forkommer ved at man jumper uti vannet og spreller for livet for å overleve. Det finnes selvsagt mer kunstneriske måter, men det er ikke verdt å forklare. Om du svømmer utendørs må du være oppmerksom på alle dyrene i vannet som konstant prøver å drepe deg. Et eksempel på dette er det fryktede Loch Ness-uhyret, som nylig er blitt observert i norsk farvann.
 
= Livsformer som lever i vann =
 
Livsformer som kontinuerlig oppholder seg i vann livnærer seg hovedsaklig av svømmere, dykkere eller andre livsformer som ikke har noe i vannet å gjøre. Når de ikke spiser mennesker eller hverandre, sover de som regel, og da er det perfekte tidspunkt å kaste seg uti, så lenge du unngår nattevaktfisken med maskinpistol.
 
Undervannsdyr varierer i form, størrelse og heselighet. ''Grunnet utilstrekkelig research må denne delen dekkes at noen andre.''
 
= Skrevet Av: =
Om du gjør endringer på siden, vennesligt legg til din signatur under den nåværende nederste signatur.
 
--[[Bruker:Espen180|Espen180]] 30. apr 2007 kl. 14:50 (UTC)
63

redigeringer