Forskjell mellom versjoner av «Katt»

340 byte lagt til ,  1. jun. 2010 kl. 07:25
m
Tilbakestilte endring av 82.194.208.146 (diskusjon) til siste versjon av 81.191.48.84
m (Tilbakestilte endring av 82.194.208.146 (diskusjon) til siste versjon av 81.191.48.84)
 
[[Bilde:Cat_litter.jpg‎ |thumb|left|120px|[[Kattunge]] på do]]
KATTER ER SŨÅÅ DUMMMMMEEE!!!!!!!!!!!
 
 
En katt er en lodden pelsdott på 3 kg med to øyne, fire bein, en snørrvåt nese og en hale som stikker ut av rumpa. Har ikke katten snørvåtnese har den [[svineinfluensa]]. Det er da viktig å ta den i en bærepose opp til legevakta så den går grisesprøyten. Hvis ikke blir den til en [[stuegris]].
Katten er et søtt, lite, nusselig dyr, som angriper føtter, klorer deg til fillebiter og ringer alle vennene sine når du er på jobb eller skolen å tisser og [[bæsj]]er på dørmatta de. Katter gir mennesker allergi og spyr opp hårballer 1 gang i måneden.
katter er en fiende
 
 
Katten (Latin: Feltgris sylvester cactus) er også kjent som <s>pusekatt</s>, Pussycat dolls, pussy (oversatt til norsk; Mus), <s>pus</s> eller rett og slett bare fresende pelsdott. Det finnes tre typer katter:
*[[Innekatt]] som driter i sofaen
*[[Utekatt]] som driter i bedet og sandkassen til naboen
*[[Villkatt]] som bor i busken i [[Afrika]]
Både innekatten og utekatten stammer fra villkatten. De kom på små bananbåter til [[Spania]] og har invadert hele [[Europa]]. De som bor i Spania brukes i dag med dekknavn [[kylling]] i mat til [[charterturist]]ene.
 
Kattunger kjennetegnes ved at de er betydelig mindre enn en vanlig katt, den har store øyne, er mykere og rett og slett søtere. Men dette er bare på utsiden! Den har den lopper og orm i hele kroppen som gjør den helt sinsykt over ernergisk. Den springer, biter, klorer og ødelegger. Hvis du har problemer med dette bør katten din [[kastreres]].
 
[[Gerd Liv Valla]].
== Kastrere og sterilisere ==
[[Bilde:Psykokatt.JPG|thumb|left|200px|Psykokatt som enda ikke er sterilisert]]
Kattens overordnede mål er å formere seg og ta over kloden. Den lever i dag i asyl i mange tusen hjem. Der produserer den kattunger til sekten [[Cat Nation]]. Katter som forlater sekten velger å kastrere seg slik at den ikke skal formere seg til hjelp for den overordnede undercover katten, [[Gerd Liv Valla]].
 
Når en jentekatt kastreres klippes [[egg]]ene av den får en lampeskjerm på hodet i 10 dager.
deletion, oversight, rollback
16 941

redigeringer